Bájos kislányból dögös nő lett! A magyar énekesnő látványos változása
Nézd meg!
A fogszabályzós kislány a múlté, Hien új klipjében vérbeli nő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megasztárban megismert fogszabályzós kamaszlány igazi nővé cseperedett. Hien Nguyen több oldalát is megmutatta már a klipjeiben, most megtudhatod, milyen is a szexi énje.

A legújabb videóban igen sokat mutat meg magából, ugyanis egy keveset takaró latexruhában vadít a rácsok mögött. A felvételek egy dohos pincében készültek, melynek falait az énekesnő rajzai díszítették.

Megmutatta vadóc énjét

A 2008-as tehetségkutatóban feltűnt, akkor még csak 14 éves lány mindenkit levett a lábáról, és egy csapásra beindult a zenei karrierje.

Hien eddig három klipben és egy önálló nagylemezen mutatta meg tehetségét és sokszínűségét, Túl szép című, Comet-díjas számában még kék pillangóként szerepelt.

A Játék az egészben kémnőt alakít, míg a Not Livin' in Yesterdayben romantikusabb oldalát tárja a nézők elé.

A 18 éves tehetség új klipje az érettebb korosztálynak szól. Az odamondós dalban Hien egy olyan kapcsolatról énekel, ahol a fiúnak sokkal fontosabb, hogy mit gondolnak róluk a barátok, mint a szerelem. Hien állítása szerint ennek semmi köze a Caramellel való kapcsolatához.

Még várni kell rá

A klipben meghódítja a sivatagot, énekel egy leguánnal és egy félmeztelen férfival is. A premiert csak szeptemberre tervezik, és az énekesnő már nagyon várja, mit fog szólni kedvese a dögös énjéhez.

A siker mellé persze a pletyka is kijárt, összehozták ugyanis az egyik zsűritaggal, Mester Tamással. Az egyik lap szerint hevesen csókolóztak egy buliban.

- Nem tudom, milyen képek készültek, lehet, hogy voltak félreérthető szituációk, amikor puszit adott, de biztosíthatok mindenkit, hogy sosem csókolóztam Mester Tamással - nyilatkozta az énekesnő a TV2 Aktív című műsorának.

Forrás: TV2/Aktív

Ezt is szeretjük