Hien a Megasztárral lett híres 14 évesen - Évek óta Amerikában építi énekesnői karrierjét
Hien jelenleg New Yorkban dolgozik szólóalbumán, amit 2021 márciusában szeretne piacra dobni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül alakult ki a történelemben az amerikai álom kifejezés, amely azt takarja, hogy az Amerikai Egyesült Államokban kemény munkával bármit elérhet az ember. Hien hitt ebben az eszmében, öt évvel ezelőtt úgy döntött, szerencsét próbál a tengerentúlon.

Amikor jelentkezett a 2008-as Megasztárba, valószínűleg még csak álmodni sem mert arról, hogy egyszer a tengerentúlon építheti zenei karrierjét. Mára egyre nagyobb sikereket ér el New Yorkban, ahol egy éve telepedett le.

Hien így él Amerikában

2015-ben nemcsak sikeresen diplomát szerzett a bostoni Berklee Zenei Egyetemen, de egy ösztöndíjat is sikerült megszereznie, amelynek hála elkészítheti szólóalbumát. A lemez várhatóan 2021 márciusában kerül a boltok polcaira, így az énekesnő jelenleg éjt nappallá téve szerzeményein dolgozik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

HIEN (@hien999) által megosztott bejegyzés,

Rá kifejezetten jó hatással volt, hogy pár hónapra elvonulhatott a világ elől a koronavírus-járvány miatt. Az Instagram-oldalán megosztotta követőivel, milyen gyümölcsöző volt számára alkotóként ez az időszak.

"Egyik legnagyobb ajándéka a karanténnak, hogy több évnyi elnyomott gondolat, érzés jön elő egyszerre, és semmi nem vonja el a figyelmemet. Egy lehetőség arra, hogy meghallgassam magam" - írta májusi posztjában.

A város pezsgő ritmusát is sikerült felvennie, képeit nézegetve látszik, magába szippantotta a kultúrát, és sugárzik róla, mennyire jól érzi magát. Az RTL Klub Reggelijében árulta el, egy dolog miatt szomorkodik néha, családja nagyon hiányzik neki.

Gyereksztárok napjainkban

Utasi Árpi 2007-ben nyerte meg az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorát. Az akkor 14 éves vajdasági fiút a zsűri és a nézők egyaránt a szívükbe zárták. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki ma Utasi Árpi és a Csillag Születikből megismert kedvencek.

Ezt is szeretjük