Ő Hevér Gábor és 13 évvel fiatalabb felesége: féltették a szülők A mi kis falunk sztárjától

A színész és felesége már két évtizede együtt vannak, Myriam 18 éves volt, amikor megismerkedett Hevér Gáborral.

Hevér Gábor és felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hevér Gábor több mint két évtizede boldog felségével, akivel két lányt nevelnek. A mi kis falunk Répa Árpiját alakító színész, aki Leonardo DiCaprio állandó magyar hangja, 21 évvel ezelőtt ismerte meg Myriamot, akinek a szülei eleinte nem lelkesedtek amiatt, hogy lányuknak egy 13 évvel idősebb férfi udvarol, féltették tőle.

Hevér Gábor és felesége

Közös darabban játszottak, Hevér Gábor színészként, az apai ágon Madagaszkári gyökerekkel rendelkező Myriam táncolt benne. Mivel a darabot csak három napig adták, és utána a lány visszament Győrbe, Hevér Gábor heves udvarlásba kezdett. Ő ekkor 31 éves volt, a lány pedig 18. 

hever-gabor-felesege
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Féltették is tőlem a lányukat a szülei. Mit akar egy ilyen fiatal lánytól, ráadásul színész, milyen szakma az…. Aztán elég hamar összeköltöztünk, látták, hogy a lányuk szerelmes, és biztonságban van, úgyhogy minden megoldódott, és azóta is jó a kapcsolatunk - mesélte a Best magazinnak az 55 éves sztár, aki megérti felsége szüleit, pláne, hogy nagyobbik lányuk, Vilma lassan annyi idős lesz, mint az édesanyja volt a megismerkedésükkor. 

hever-gabor-felesege2
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A nagy korkülönbség nem okoz gondot a kapcsolatukban, sőt a színész bevallása szerint inkább az előnyükre vált. 

- Közös életünkben átéltünk hullámvölgyeket, a köztünk lévő 13 év korkülönbségnek hála, hogy az én élettapasztalatom segített át bennünket ezen, volt, hogy Myriam fiatalsága. Azt valljuk, hogyha bántva érezzük magunkat, gond van, akkor azonnal szólni kell.

Kisebbik lányuk, Berta még óvodás, a nagyobbik, Vilma már gimnazista. Az utóbbival A mi kis falunk című sorozatban is apa-lánya párost alakítanak, Hevér Gábor Répa Árpa, Vilma pedig a lánya, Répa Rozika. 

A mi kis falunkban ő Répa Árpi: 15 éves lánya, Vilma is játszik a sorozatban

A sorozatban Vilma ugyancsak a lányaként jelenik meg.

Elolvasom

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük