Tudod, mi a közös Hernádi Juditban és Csányi Sándorban?

Ez a két színész meglepő hasonlósága

Ismerd meg őket jobban!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ember azt hinné, hogy két ilyen különböző karakter között nincs semmi hasonlóság, holott akad, nem is egy. De mind között van egy, amely azokat is meg fogja lepni, akik jól ismerik a két színész egyéniségét és munkásságát.

A végzet asszonya

Hernádi Judit elegáns és érett nő, aki közel a 60-hoz is elképesztően jól néz ki, a klasszikus díva karakterét testesíti meg, aki azonban mindig kész a komika szerepére is. Tévés szerepléseiből az egész ország megismerhette humorérzékét és sokoldalú egyéniségét.

A színésznő nagyon korán, már 17 évesen férjhez ment, de a Színművészeti Főiskola ideje alatt már el is vált. Nem búslakodott sokáig, hiszen hamarosan már Tarján Pállal élt együtt, akitől 1986-ban megszületett egyetlen lánya, Tarján Zsófia. Az azóta énekesnővé cseperedett lánnyal hosszú éveken keresztül konfliktusokkal tarkított kapcsolata mára rendeződött. Olyannyira, hogy a két nő ma már szívesen lép fel közösen is.

A színészet férfias oldala

Csányi Sándor ifjú titánként robbant be a magyar színészvilágba, sok rendező hívta darabjába, filmjébe, ma pedig már ő kéri fel kollégáit a Thália Színház művészeti vezetőjeként. De a színpadot továbbra sem hagyta ott, rendszeresen fellép a Tháliában.

Talán kevesen tudják, hogy Csányi Sándor első felesége Pokorny Lia volt, akitől 2006-ban vált el. 2012-ben nősült újra, az ugyancsak színésznő Tenki Rékát vette el, akitől tavaly megszületett második gyermeke is.

Meglepő hasonlóság

A két színész között azonban akad egy olyan közös pont, amire nem is gondoltál volna. Mégpedig az, hogy mindketten pezsgőlovagok! A Budavári Borfesztivál és a Törley Pezsgőpincészet szakmai csapata avatta lovaggá a két sikeres színészt, akik azóta is büszkén viselik a megtisztelő címet, amely arról tanúskodik, értenek a minőségi magyar nedűkhöz.

A gasztronómiát nagyra értékelő két színész tehát nemcsak az ételek, de az italok terén is maximalista, ahogy a munkájuk minden darabjára is ez jellemző.

Idén is lesz pezsgőlovag-avatás!

Megtudhatod, hogy idén ki lesz pezsgőlovag, ha ellátogatsz a Budavári Borfesztiválra, ahol a lovagavatás mellett játékra is hívnak a szervezők!
Az idei borfesztivál ugyanis a játékosság jegyében újdonsággal is készül a vendégek szórakoztatására.

Ha megpihennél egy kicsit borkóstolás közben, látogass el az Oroszlános udvarban felállított Butlers Borkvíz Bárba, ahol gyors regisztrációt követően különböző állomásokon tesztelheted a borokkal, borászati eszközökkel, borvidékekkel kapcsolatos tudásodat, a játék végén pedig megpörgetheted a borfesztivál szerencsekerekét.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt, RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük