Hernádi Judit és lánya 2 évig szinte nem beszéltek egymással: „Majd belepusztultunk”

Hernádi Judit és Tarján Zsófia életében volt egy időszak, amikor érdemben nem beszéltek egymással, mélyebb témákat nem érintettek.

hernadi-judit-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófia Ne maradjon kettőnk között című könyvükben őszintén írnak a kapcsolatukról, így arról az időszakról is, amikor két évig szinte nem beszéltek egymással. 

A "szia, hogy vagy, mit csinálsz" kérdéseken túl érdemi beszélgetést nem folytattak - mesélte a Jászai Mari-díjas színésznő a Best magazinnak

Hernádi Judit és lánya

A történtek előzménye, hogy Hernádi Judit másfél évtized után ekkoriban szakított párjával, Görög László színésszel, és Tarján Zsófinak is akkor ért véget a kapcsolata egy nagy szerelmével. Mindketten súlyos lelki válságot éltek át, a Honeybeast énekesnője pedig úgy érezte, nem kapta meg az édesanyjától azt a támogatást, amit elvárt volna. 

- Van, amire azt mondom, igen, lehetett volna másképp csinálni, de nem sikerült, és kész. Nagyon nehéz időszak volt ez számomra. Rosszat nem akartam Zsófinak, ez egészen biztos - árulta el a hetilapnak a 65 éves sztár. 

- Nehéz volt, de megoldottuk. Utólag megértettem anyámat, és megértettem magamat is.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Ebben az időszakban sem tűntek el egymás életéből, de a beszélgetéseikben mélyebb témákat nem érintettek. 

Mind a ketten majd belepusztultunk, de azt gondolom, néha meg kell tapasztalnunk a rosszat,

le kell merülnünk a mélybe, hogy utána értékelni tudjuk a jót. Szerintem velünk ez történt. Rádöbbentünk, amit mindig is tudtunk, imádjuk egymást, és mindig számíthatunk a másikra - mesélte Hernádi Judit. 

hernadi-lanya
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A barátai, főként Eszményi Viktória énekesnő hívta fel a figyelmét arra, tarthatatlan az az állapot, amiben a lányával vannak. 

- Ő már nem gyerek, hanem felnőtt nő, járja a maga útját, éli az életét, találjam meg vele a közös hangot. Igazából a színésznő lánya című darab volt az, amelyikben együtt játszottunk, és újból össze is hozott minket. 

A 2010-ben bemutatott előadás után egy újabb mérföldkő a közös könyvük, ami egyfajta terápia volt számukra. A készítése során leültek egy magnóval, majd a felvett beszélgetés alapján mindketten leírták a gondolataikat, érzéseiket.  

Kánya Kata és lánya, Wossala Rozina

A két híresség között szoros az anya-lánya kötelék, a fontos kérdésekben hasonlóan gondolkodnak, és külsőre is nagyon hasonlítanak egymásra. Wossala Rozina úgy véli, jók a kilátásai, és örül, ha 68 évesen úgy néz majd ki, mint most az édesanyja. 

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük