20 évvel fiatalabb a megasztáros énekes szerelme – A szépségversenyről ismerheted
Heinz Gábor Biga szurkolt a barátnőjének a Magyarország Szépe választáson.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heinz Gábor Bigát senkinek nem kell bemutatni: 2005-ben jelentkezett a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának harmadik évadába, a 12 döntős közé nem jutott be, vigaszágasként távozott a műsorból, mégis sokan megjegyezték maguknak.  Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján, az M1 A Dal című műsorában 2012-ben dalával bekerült a döntőbe jutott legjobb négy közé, idén pedig szintén a döntőig menetelt, de a legjobb négy közé végül nem jutott be. 2012-ben a TV2 The Voice – Magyarország hangja című tehetségkutató műsor egyik énektanára volt, a következő évben a csatorna Sztárban Sztár című szórakoztató műsorában szerepelt.

A 43 éves énekesnek nemcsak a karrierje alakult remekül, a magánélete is sínen van: párja a nála 20 évvel fiatalabb Noll Petra, akit a nézők is láthattak vasárnap este a tévé képernyőjén, bekerült ugyanis a Magyarország Szépe 16 döntőse közé.

A mezőny mindössze három szőke versenyzője közé tartozó lány a Blikk TV-nek azt nyilatkozta, a felkészülés és a verseny minden percét élvezte. Bár nem ő nyert, és udvarhölgy sem lett, azt mondta, boldog a verseny után, nem csalódott, hisz a nagyszabású showműsorban mégiscsak bekerült a tíz legszebb lány közé.

- Mi ezt felváltva szoktuk csinálni: amikor februárban én versenyeztem ugyanabban az épületben és ugyanabban a stúdióban, akkor ő kísért el engem, és én adtam le a nevét a recepción, most fordítva történt. Kicsit fura volt kísérőnek lenni, általában én szoktam az lenni, akit kísérgetnek. Hatalmas büszkeség volt.

- Soltvadkerten játszottam éppen, úgyhogy az elejére nem sikerült ideérnem, de néztem a buszban az online adást, és nagyon-nagyon izgultam, de tudtam, hogy nagyon ügyes lesz – mesélte Heinz Gábor Biga a Blikk TV-nek.

Ezt is szeretjük