Veszélybe került a kapcsolatuk! Hegyi Barbara házassága sem felhőtlen
Vallomás
Hegyi Barbara és Zorán majdnem szakított egy ártatlan kérdés miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hegyi Barbara és Zorán kapcsolata majdnem ráment egy ártatlannak tűnő, ám tapintatlan kérdésre.

A színésznő a főzés, no meg Zorán szerelmese. De nem volt ez mindig így, az Életképek sztárja és párja kapcsolatát majdnem a főzés hiúsította meg. Szerelmük kezdetén ugyanis Barbara valódi házi koszttal akarta levenni a zenészt a lábáról, aki viszont nem is sejtette, hogy a színésznő egy konyhatündér.

A végzetes kérdés

Ahogy a Reflektor magazin riportjából kiderült, Barbara tojásos nokedlivel kínálta, mire is Zorán csak hümmögött, végül feltette a majdnem végzetes kérdést: mirelitből készült-e az étel. Ezen a színésznő annyira megsértődött, hogy azonnal ajtót mutatott a 70 éves zenésznek.

A pár az affértól, valamint a 24 évnyi korkülönbségtől eltekintve végül egymásra talált. Az elmúlt tíz évben az étkezések lettek a legfontosabb pillanatok, így, amikor idejük engedi, együtt ebédelnek. Olykor csatlakozik hozzájuk Barbara lánya, Rozi, valamint Zorán lánya, Szandra is.

- Az étkezés, a főzés, az együtt töltött idő nagyon sokat ad. Főleg ma, amikor mindenki rohan, és szinte egérré módosult a kezük, mert állandóan a gép előtt ülnek, és dobozokból esznek - vallja a 46 éves színésznő.

A családban mindenkinek megvan a kedvence Barbara repertoárjából, de azért nem vesznek össze a menün. Zorán egyértelműen a zöldborsólevesre szavaz, Rozi lányuk a tojásos nokedlit, Szandra pedig talán a töltött tököt mondaná legkedvesebb ételének.

Nem hisz a fogyókúrában

Mindannyian szeretnek enni, aminek egyenes következménye, hogy olykor felszalad egy pár plusz kiló. A színésznőnek erre is van természetesen receptje, olyankor csökkentett kalóriatartalmú ételeket főz. Nem hisz ugyanis az olyan fogyókúrákban, amelyek az ételek teljes, de legalábbis nagy arányú megvonásán alapszanak.

Az is előfordul olykor, hogy a férjét is diétára fogja. Egy-egy fogyókúrás időszakban együtt eszegetik a kölesgolyókat, de, hogy finomabb legyen, csípős mustárba mártva.

Azt gondolhatnánk, hogy aki ennyire szeret főzni, az nem ad teret a család többi tagjának, ám Barbara bevallotta: nagyon szeret együtt főzni a többiekkel. 

- Nálunk gyakorlatilag mindenki főz, néha még Zorán is segít. Időnként átjönnek a barátnőim, és akkor együtt csinálunk valamit, vagy kísérletezgetünk, legutóbb például a rétesgyártás fortélyait igyekeztünk elsajátítani - mesélte az RTL Klub Reflektor című adásában.

A közös főzés megihlette Zorán lányát, Szandrát is, akivel nemcsak Barbara, de Rozi is nagyon jó kapcsolatban van. Szandra egy bloggal lepte meg a színésznőt születésnapjára. Ez pedig csak a kezdet volt, az összegyűjtött recepteket könyvben is kiadták, amely nemrégiben Aranykönyv-díjas lett.

Ezt is szeretjük