Ő a magyar Havas Jon - Ennyire hasonlít a Trónok Harca sztárjára

Noszály Sándor szerint fiatalkori fotóján kiköpött Havas Jon volt.

Havas Jon magyar hasonmása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egész világ Trónok harca-lázban ég. A televíziós fantasy-sorozat utolsó évadának első része ma reggel óta már a magyar HBO GO-n is elérhető. A rajongók két évet vártak arra, hogy megtudják, mi történik Westeroson, hogyan alakul a kedvenc és gyűlölt szereplők sorsa, így érthető a felfokozott  izgalom. 

Cover-fotó: HBO/Helen Sloan.

George R. R. Martin nagy sikerű regénysorozatának tévéfilm-adaptációjáért az egész világon rajonganak. Noszály Sándort sem hagyta hidegen a Hét Királyság története: a 2010 tájékán Amerikába költöző, egykori teniszsztár az Instagram-oldalára posztolt ki egy fotómontázst, aminek bal oldalán a 47 éves sztár látható fiatalabb korában, a jobbon pedig Havas Jon. A kommentelők azt írták, hogy valóban nagy a hasonlóság Kit Haringtonnal. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#😂#winteriscoming#gameofthrones#sunday

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés,

Sok rajongó szurkol azért, hogy Havas Joné legyen a Vastrón, de legalább ennyien szurkolnak azért, hogy Daenerys Targaryen legyen Westeros királynője - vagy valamelyik másik, fontos női szereplő. A Hét királyságban ugyanis jócskán találunk erős, karizmatikus nőket, akiket megkeményített az évek óta tartó háború.

A Trónok harca színésznői a valóságban

Meg is lepődsz, hogy a Trónok harca legismertebb női karaktereit alakító színésznők mennyire másképp néznek ki a sorozatban és egy-egy premieren, alkalmi ruhában. 

A Trónok harca csúnyácska Brienne-je a valóságban bombanő - Döbbenetes az átalakulása

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük