Ő a magyar Havas Jon - Ennyire hasonlít a Trónok Harca sztárjára
Noszály Sándor szerint fiatalkori fotóján kiköpött Havas Jon volt.

havas-jon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világ Trónok harca-lázban ég. A televíziós fantasy-sorozat utolsó évadának első része ma reggel óta már a magyar HBO GO-n is elérhető. A rajongók két évet vártak arra, hogy megtudják, mi történik Westeroson, hogyan alakul a kedvenc és gyűlölt szereplők sorsa, így érthető a felfokozott  izgalom. 

Cover-fotó: HBO/Helen Sloan.

George R. R. Martin nagy sikerű regénysorozatának tévéfilm-adaptációjáért az egész világon rajonganak. Noszály Sándort sem hagyta hidegen a Hét Királyság története: a 2010 tájékán Amerikába költöző, egykori teniszsztár az Instagram-oldalára posztolt ki egy fotómontázst, aminek bal oldalán a 47 éves sztár látható fiatalabb korában, a jobbon pedig Havas Jon. A kommentelők azt írták, hogy valóban nagy a hasonlóság Kit Haringtonnal. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#😂#winteriscoming#gameofthrones#sunday

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés,

Sok rajongó szurkol azért, hogy Havas Joné legyen a Vastrón, de legalább ennyien szurkolnak azért, hogy Daenerys Targaryen legyen Westeros királynője - vagy valamelyik másik, fontos női szereplő. A Hét királyságban ugyanis jócskán találunk erős, karizmatikus nőket, akiket megkeményített az évek óta tartó háború.

A Trónok harca színésznői a valóságban

Meg is lepődsz, hogy a Trónok harca legismertebb női karaktereit alakító színésznők mennyire másképp néznek ki a sorozatban és egy-egy premieren, alkalmi ruhában. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük