A kamerák előtt esett egymásnak a két magyar műsorvezető

Havas Henrik nem kímélte Hajdú Pétert az Esti Frizbi vasárnap esti adásában.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Havas Henriket is meghívta Hajdú Péter az Esti Frizbi című műsor vasárnap esti adásába, ahol a 67 éves újságíró-műsorvezető egyáltalán nem kímélte fiatalabb kollégáját. Havas Henrik először a nők kapcsán adott interjúi miatt kritizálta keményen Hajdú Pétert, aki eleinte nem vette magára szigorú szavakat.

- Az én megfigyelésem az, hogy aki ilyeneket nyilatkozik, az vagy látens homoszexuális, vagy impotens, vagy pedig valamit kompenzál. Engem te aztán kérdezhetsz a nőkről, én akkor se mondok semmit - érvelt Havas Henrik, majd hangsúlyozta, hogy személy szerint semmi baja nincs Hajdú Péterrel.

Azért Hajdú Péter sem hagyta magát, és szembesítette Havas Henriket azzal, hogy belerúgott már Gönczi Gáborba, Hajós Andrásba, Sebestyén Balázsba és belé, talán azért, mert lenézi a fiatalokat. Havas védte a saját igazát, később pedig még keményebben fogalmazott.

- Úgy tudsz nézni, hogy az ember szíve meghasad. Mert olyan hülyén nézel - osztotta a kegyetlen kritikákat Havas Henrik, aki szerint Hajdú Péter útja a szakadékba vezet, és különben sem való a kamera elé, ilyen pofával pedig nem is műsorokat kellene vezetnie, hanem inkább menedzserkedni.

Fotók: TV2, ATV

Hajdú Péter híres és dekoratív barátnői

Volt idő, amikor Hajdú Péter Don Juanként hódította meg sorra Magyarország híres hölgyeit, akik közt több szépségkirálynő és színésznő is akadt.

Ezt is szeretjük