Havas Henrik titokzatos feleségéről mesélt – Mary 50 éve a hű társa
Havas Henrik elárulta, mi a lassan öt évtizede tartó házassága titka.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Havas Henrik neje olyan, mint Columbo felügyelő felesége: a 70 éves sztár gyakran megemlítette a televízióban is Havasnét, mindenki tud róla, de az asszony a reflektorfényt kerüli. 

Pedig a műsorvezető már 50 éves él együtt nejével. Fiatalon nősült, egy fiuk és egy lányuk született, akik már unokákkal is megajándékozták szüleiket. 

Havas Henrik felesége, Mary

- Amikor összeismerkedtünk, nagyon fiatalok voltunk, óriási szerelem volt köztünk, ez az alapja a házasságunknak. Aztán megöregedtünk, legalábbis én, és azóta teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Hogy mi volt a kettő között, arról inkább nem mesélek – mondta a Best magazinnak adott interjúban.  

havas-henrik
Fotó: Super TV2

Egy biztos, Havasné olyan életet élhet mellettem, mint kevés feleség a férje oldalán,

nem anyagiakról beszélek, inkább hangulatról. A mai napig sokat nevetünk. Azt is szeretem, hogy reggelente ágyba hozza a kávémat, figyel rám, arra is, hogy bevegyem a vitaminjaimat… - árulta el. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Havas Henrik életében meghatározó személy volt az anyai nagymamája. A Joshi, a legjobb barát című műsor egyik 2018-as adásában azt mesélte, feleségét is nagymamája találta neki, aki szinte ráparancsolt unokájára, hogy Székelyi Maryt kell feleségül vennie. Jó volt a nagyanyja megérzése, hisz Havas és Havasné már öt évtized házasok. 

- A legfontosabb ember volt az életemben. 24 évesen megszökött otthonról, hozzáment egy elvált, tót suszterhoz, Prazsáknak hívták – kezdte a mesélést róla a Bestnek. 

havas-henrik2
Fotó: Super TV2

A nagymamáját ezek után a család kitagadta, de ő hű volt a választásához, szült hat gyereket - köztük Havas Henrik édesanyját – később pedig sok unokája, majd dédunokája született. 

- Az unokák között én voltam a kedvenc. Köztünk nem csak lelki, de fizikai kapcsolat is volt, katona voltam, és amikor mentem vissza a laktanyába, a vonat indulása előtt a konyhában két órát úgy ültünk, hogy fogtuk egymás kezét – osztotta meg a hetilap olvasóival. 

Bálint gazda harmadik felesége

Miután a második felesége elhunyt, Bálint gazdára hetven fölött újra rátalált a szerelem, és ismét megházasodott. Már több évtizede ismerték egymást, Antónia a Mezőgazdasági Könyvkiadó szerkesztőjeként dolgozott hosszú évekig, és a kertészmérnök több könyvét is gondozta. A kettejük közti 27 év korkülönbség sem állt a boldogságuk útjába. 

Ezt is szeretjük