Szerelmi csalódásáról mesélt Harsányi Levente - A sztárvendégek mégis nevettek rajta
Harsányi Levente csalódásairól mesélt a Nanee! című műsorban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Harsányi Levente szerelmi csalódásairól is mesélt a SuperTV2 Nanee! című műsorában. A rádiós és tévés műsorvezető elárulta, volt olyan barátnője, akiről kiderült, korábban felnőttfilmekben szerepelt. Mindezt úgy adta elő, hogy a műsorvezető, Majka és a többi sztárvendég, Balázs Klári, Papp Gergő és Péter Szabó Szilvia nem bírta megállni nevetés nélkül.

- Azokról a lányokról, akikbe én szerelmes voltam, mindig kiderült valami. Nem mindig jó. Hívjuk őket modelleknek, és ezzel már mindent elmondtam. Valami valahol nem stimmelt - kezdte a történetet a ma már nős, kisgyerekes apuka.

Egyik exe pár hét randizás után állt elő azzal, hogy nagyon fontos dolgot szeretne mondani: régen szerepelt erotikus tartalmú filmekben.

- Mondom, mennyire erotikus? Ez a soft dolog, ez az osztrák jódlizó valami, vagy esetleg Rocco? Mondta, hogy például Roccóval több filmje is volt. Mivel egy ilyen filmbe minden egészséges férfi belenéz, azért tudja, hogy Rocco azért úgy megcsinálja a mérlegállást, hogy a keze és a lába a levegőben van, tehát viszonylag érdekes hendikeppel indulok. Mondtam, hogy talán hagyjuk is. Ez volt a legdurvább. És pont az a hölgy, akiről nem is gondoltam volna - mondta a tévés és rádiós műsorvezető.

A köztévés műsorvezetők gyerekei

Varga Edit híradós ötéves ikerfiai néha elkísérik édesanyjukat annak munkahelyére, míg más köztévés gyerekeket az MTVA egy-egy filmbemutatója kapcsán sikerült lencsevégre kapniuk a fotósoknak. Nézd meg őket!

Fotó: SuperTV2/Nanee!

Ezt is szeretjük