A magyar műsorvezető egy éve különköltözött családjától - A gyerekeket együtt nevelik
Harsányi Levente egy éve nem a családjával lakik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harsányi Levente két gyermek büszke édesapja: tízéves fia, Nándi és a négyéves lány, Lilla Boglárka az élete értelmei. Családi élete harmonikus, ám nem a megszokott módon éli: egy közös otthon helyett két külön otthonban élnek. 

A 49 éves műsorvezető és gyermekei anyja a gyerekek előtt nem mondanak ellent a másiknak, kettejük közül Ági a szigorúbb, Harsányi Levente inkább megengedő, de mindent megbeszélnek egymással. 11 éve vannak együtt, most helyrajzilag máshol, nem egy központi helyen laknak, de ugyanúgy tisztelik és szeretik egymást - mesélte a férfi a Story magazinnak

- Nem váltunk el - tekintve, hogy össze se voltunk házasodva -, mindennap találkozunk, ez egy kialakult, egy éve tartó állapot, amiben a gyerekek nem sérültek. Úgy vagyunk együtt, hogy nem vagyunk együtt, és a gyerekeket eközben a legnagyobb szeretettel, tisztelettel, megértéssel, odaadással és közös gondolkodással neveljük. 

harsanyi-levente
Fotó: MTVA/Penziás Nikolett

- Mindenki kiegyensúlyozott, boldog, szereti egymást, annyi változott, hogy én egy másik lakásban alszom: külön élünk, de a család egysége megmaradt - mondta a rádiós és tévés műsorvezető a hetilapnak. 

Geszti Péter és felesége, Edit

Geszti Péter 2008-ban vette feleségül Editet. Két kislányuk született: Sára Lujza 2009-ben, Lenke Róza pedig 2011. március 15-én jött világra. Az énekes, dalszövegíró, reklámszakember párja ritkán mutatkozik sztárokat felvonultató eseményeken, de premiereken azért látni férje oldalán.

Ezt is szeretjük