Csapos lett belőle! Így néz ki most Hári Richárd, a Barátok közt Botondja
Hári Richárd két éve tűnt el a képernyőről, azóta bártenderként dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tévénézők már megszokhatták, hogy egy-egy népszerű sorozat szereplőgárdája gyakran változik - bizonyos karakterek eltűnnek a képernyőről, mások hosszabb-rövidebb kihagyások után újra feltűnnek.

Nincs ez másképp hazánk egyik legnépszerűbb napi tévésorozata, a Barátok közt háza táján sem, a széria 1998-as indulása óta rengeteg új figura fordult meg a Mátyás király téren.

Két éve nincs képernyőn

A Kertész Botondot alakító Hári Richárd két éve intett búcsút a stábnak - szerepe szerint Kanadába költözött a nagyapjához.

A jóképű színész karakterével együtt eltűnt a nézők szeme elől, legutóbb egy rendezvényen egykori kolléganője, a Tabu TV riportereként dolgozó Marenec Fruzsina beszélgetett vele.

Az interjúból kiderült, hogy a Barátok közt szívtiprója az utóbbi években bártenderként próbálta ki magát, ugyanakkor a forgatások világának sem mondott végleges búcsút, gyakran jár castingokra.

- Nagyon sokat voltam külföldön, jártam Spanyolországban, Ausztriában, szeretnék még világot látni egy kicsit - mesélte.

Négy éve van barátnője

Mint megtudhattuk, emellett sportedzőként is bontogatja szárnyait a sorozatsztár, a funkcionális tréningekkel és sportokkal szeretne komolyabban foglalkozni.

Saját bevallása szerint nem hiányzik neki különösebben a sztársággal együtt járó felhajtás.

Ugyanakkor azt sem tagadta, jólesett neki a rajongó lányok közeledése, ám mivel már négy éve boldog párkapcsolatban él, ennek sem tulajdonít akkora jelentőséget.

Ezt is szeretjük