Hargitai Bea fia már 5 éves: cuki fotókon mutatta meg Jasont
Hargitai Bea gödröcskés arcú kisfiával nem lehet betelni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hargitai Bea nevét 2000-ben ismerte meg az ország, amikor ő lett a Playboy magazin legfiatalabb playmate-je hazánkban húszévesen. Dögös fotói, amelyeket Nánási Pál készített róla, még a lap amerikai kiadványában is megjelentek.

Az elmúlt tíz évben nagyot fordult az élete: úgy döntött, felhagy a modellkedéssel, Prágába költözött, és családot alapított. 2014-ben mondta ki a boldogító igent David Stogelnek, a TV2 egykori ügyvezető igazgatójának. Egy évvel később, 2015 májusában életet adott kisfiának, Jasonnek.

Hargitai Bea fia

Bár az elmúlt öt évben főleg az anyaságra koncentrált, időnként visszatért a képernyőre. Többször feltűnt Bochkor Gábor műsorában, az ATV-n futó #bochkorban, valamint az Álarcos énekes című produkció első évadában ő lapult az Alien maszkja alatt, az őszi szezonban pedig csatlakozik a Nyomozókhoz.

Kisfia imádni való, ezt meg is mutatja az Instagram-oldalán. Követői szerint az ötéves lurkó már most igazi kis szívtipró, gödröcskés arcával és huncut mosolyával mindenkit levesz a lábáról. Nem csak külsején ámulunk, a kisfiú nyelvtudása is figyelemre méltó. Jason már most kiválóan beszél angolul, magyarul és csehül is.

Képes összeállításunkban csokorba szedtük Hargitai Bea kisfiának legcukibb képeit az Instagramról.

Ezt is szeretjük