Halász Judit elképesztő átalakuláson esett át - Kísértetiesen hasonlít Erzsébet királynőre
A Vígszínház színésznőjét szinte össze lehet keverni Erzsébettel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Parádés szereposztással mutatja be a Vígszínház pénteken Valló Péter rendezésében az Audiencia című darabot. II. Erzsébetet Halász Judit, Margaret Thatchert Igó Éva, Gordon Brownt Kerekes József, Winston Churchillt Lukács Sándor, Harold Wilsont Hegedűs D. Géza, David Cameront Seress Zoltán alakítja.

Halász Judit
Erzsébet királynő

A színmű az utóbbi évek egyik sikerdarabja a Broadway és a West End színházaiban. A londoni West Enden 2013-ban Helen Mirren alakította a Erzsébetet, akit 2006-ban a filmvásznon is megformált A királynő című drámában - alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták.

A darab nemcsak szórakoztató, de nagyon aktuális is, hiszen Anglia és az európai kontinens kapcsolata napjainkban is központi téma. II. Erzsébet szerepe egy újabb fontos állomása Halász Judit 50 évre visszanyúló, ragyogó pályafutásának.

Egy királynő. 12 miniszterelnök. 60 év. II. Erzsébet királynő a 20. század és korunk egyik legjelentősebb uralkodónője. Az audienciáin miniszterelnökeit fogadja, Winston Churchillt, Margaret Thatchert, John Majort, vagy éppen David Cameront. Nemcsak a kormányzás nehézségeibe nyerünk betekintést, hanem megismerhetjük korunk egyik legközvetlenebb, legszellemesebb, legmegkapóbb személyiségét és az országát szolgáló minisztereit.

74 éves lett Halász Judit! Ilyen gyönyörű volt fiatal színésznőként

Képeken a 70 feletti magyar színésznők fiatalon és napjainkban. Nézd meg a fotókat!

Ezt is szeretjük