Hajdú Péter luxusnyaralásáról tett ki fotókat! Ezzel kiverte a biztosítékot
Hajdú Péter és Sarka Kata a Maldív-szigeteken nyaral.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter ismét sok keresetlen szót kapott a Facebook-oldalán, miután luxusnyaralásáról posztolt fotókat. A TV2 műsorvezetője szerda óta a Maldív-szigeteken pihen családjával. A 39 éves tévés ezúttal sem maradt adós a feleségéről, Sarka Katáról készített bikinis képekkel. Neki is sok irigye támadt: volt, aki megint azzal jött, hogy ha egy gyárban dolgozna két-három műszakban, nem lenne ilyen teste.

Leginkább Puzsér Róbert szidja a Frizbi műsorvezetőjét, akinek csütörtökön ismét a bíróságra kellett mennie, mert Hajdú Péter becsületsértési pert indított ellene. 

"Miközben ott állok a törvényszék előtt, hogy megvédjem Hajdú nejének a meztelen seggéről meg a gyerekeiknek a facebook-mutogatásáról szóló kijelentéseimet, Hajdú Péter ezzel szinte percre egy időben teszi közzé az alábbi képet a facebook-oldalán. Erre a pofátlanságra már nincsenek szavaim. Így működik egy médiapszichopata" - írta a Facebook-oldalán.

Kíváncsi vagy, milyen paradicsomi környezetben nyaral Hajdú Péter és családja? Nézd meg a képeket, amit a házaspár posztolt!

Főkép: TV2 Sajtószoba.

Így nézett ki a szülés után Sarka Kata

Bár Sarka Kata mindig karcsú volt, a szülések után maradt rajta némi plusz, végül kemény munkával 17 kilótól szabadult meg néhány éve. Nem ő az egyetlen ilyen sztár, nézd meg a képeket, ki az, aki szintén rendszeres vendége az edzőtermeknek!

Ezt is szeretjük