Hajdú Péter nem tud lakatot tenni a szájára! Ezúttal Gáspár Lacinak szólt be
Hajdú Péter ezúttal Gáspár Lacinak szólt be a beszédzavara miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt már megszokhattuk, hogy Hajdú Péter szereti kicikizni a hazai hírességeket, legújabb áldozata pedig nem más, mint Gáspár Laci.

A műsorvezető az énekes beszédzavarán akadt ki, véleményét pedig meg is osztotta a Facebookon.

Gáspár Laci az új áldozat

Hajdú Péter azután fakadt ki a közösségi oldalon, hogy megnézte a Hal a tortán előző heti adásait, amelyben Gáspár Laci volt az egyik szakács. Ahogyan ő fogalmaz, az énekes beszédét feliratozni kellene, annyira érthetetlen.

A TV2 munkatársai felkeresték az érintettet, és megkérték, reagáljon a kritikára.

- Azért is hadarok! Ezentúl még jobban fogok hadarni! Hajdú Péternek is üzenem, ha nem érti, akkor valami nem jó - vágott vissza a Frizbi műsorvezetőjének.

Gáspár Lacit az Aktív stábja elkísérte egy beszédtechnika-tanárhoz, akivel néhány nyelvtörőt gyakoroltak. Mindezt azonban haszontalannak érzi, szerinte, nincs semmi gond azzal, ahogy beszél.

Nincs harag

- Minek pazaroljam az időt arra, hogy egy mondatot elmondjak lassan, amikor kettőt is el tudok mondani egyszerre, gyorsan - fejtette ki véleményét.

Természetesen az ügyből nem kerekedett komolyabb vita a két híresség között, Hajdú Péter ugyanis énekesként nagyon is tiszteli Gáspár Lacit.

- Zámbó Jimmy elárulta a megoldást a problémára: Dalban mondom el. Inkább énekeljen, mert nagyon szép hangja van - zárta le így a konfliktust.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük