Kiderült, Hajdú Péter miért a 20 évvel fiatalabb Eszterrel költözött össze
Hajdú Péter a válása óta először érezte úgy, hogy szeretne összeköltözni a barátnőjével.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter tíz hónapja alkot egy párt Eszterrel, aki az RTL Klub Reggeli című műsorában dolgozik szerkesztőként. A húsz évvel fiatalabb nő az első, akivel a 45 éves sztár három és fél évvel a Sarka Katától való különválása után összeköltözött - erről először a Story magazinnak beszélt április elején. 

Hajdú most a Blikknek árulta el, miért döntött úgy, hogy a jövőben egy fedél alatt kíván élni a gyönyörű, barna hajú tévéssel. 

Eszter az első, akivel a válása óta összeköltözött

- Egy ideje már együtt élünk, ez nem titok, de ehhez az kellett, hogy Esztit a gyerekek is nagyon jól fogadják - mondta a műsorvezető, aki mindig hangsúlyozta, hogy kétgyerekes apaként Dávid és Noémi állnak az életében az első helyen. 

Az elmúlt három és fél évben sem élt szerzetesként, voltak próbálkozásai, de csak két nővel állt ki a nagy nyilvánosság elé: 2017-ben a civil Eszterrel, 2019-ben pedig a modell Annával. Mostanáig azonban még senki nem költözött hozzá, és senkit nem mutatott be a gyerekeinek. 

- Az összeköltözés fokozatosan történt, idő volt, mire egyáltalán ott aludt nálam, a következő lépés az volt, amikor egymás után többször ébredtünk egymás mellett. Mint minden kapcsolatban aztán, ezek az alkalmak is egyre sűrűsödtek, de

fontos volt, hogy a gyerekeknek bemutassam, mielőtt végleg összebútorozunk

- nyilatkozta Hajdú Péter. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Elaludtak🤷‍♂️❤️

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

A pár nemcsak együtt él Törökbálinton, hanem egy kölyökkutyát is együtt nevelnek. A műsorvezető március 19-én osztotta meg követőivel, hogy egy kilenchetes vizsla gazdija lett, aki a Dennis nevet kapta. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

1 percre teszem ki a lábam😡🙈😂 #hogycsinálta #mitképzel

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Dér Heni jóképű párja

Dér Heni február közepén a Just Clear Fitness Wellness Award Gálán jelent meg először a nagy nyilvánosság előtt új párjával. Az énekesnő több mint kilenc hónapja alkot egy párt Bakos Gergellyel, akit 2019 tavaszán, az RTL Klub A Konyhafőnök című főzőműsorában szúrt ki magának. 

Ezt is szeretjük