Hajas László 52 éves felesége bikiniben: Juditról dögös kép készült Cipruson

Hajas László gyönyörű, szőke felesége a családi nyaraláson mutatta meg, milyen kirobbanó formában van.

hajas-lászló-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajas László feleségéről ultradögös bikinis kép készült a nyaraláson. A mesterfodrász családjával Cipruson lazított, a Mokkában mesélte el a vakáció részleteit, és pár képet is mutatott. 

Az egyiken Judit látható a tengerparton. Az 52 éves sztárfeleség egy falatnyi, kék bikinit visel a felvételen, amelyben jól látszik, milyen kirobbanó formában van.

Hajas László felesége bikiniben

A házaspár 2022-ben ünnepli kapcsolatuk 25. évfordulóját. Egy közös utazást terveznek a jeles esemény megünneplésére. Hajas László elárulta, a mai napig odavan Juditért, aki sokban hasonlít néhai édesanyjára. Ugyanolyan szép, és a kisugárzása is rá emlékezteti.

hajas
Fotó: TV2/Mokka

A mostani ciprusi nyaraláson az egész család részt vett. Hajas László és Judit előző házasságaiból született lányaik párjukkal mentek, és közös gyermekük, Dávid sem maradt otthon. A 67 éves híresség elárulta, nagyon ritka, hogy gyerekeik nélkül menjenek külföldre.

- Amikor az első gyermekem édesanyjától elváltam, olyasmi fogalmazódott meg bennem, hogy a gyerekem - később gyerekeim - nélkül soha nem megyek nyaralni. Együtt éljünk meg élményeket, együtt éljünk át különböző helyszínek adta lehetőségeket. Ez azóta is így van.

Pirner Alma anyja bikiniben

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük