Hajas László 52 éves felesége bikiniben: Juditról dögös kép készült Cipruson
Hajas László gyönyörű, szőke felesége a családi nyaraláson mutatta meg, milyen kirobbanó formában van.

hajas-lászló-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajas László feleségéről ultradögös bikinis kép készült a nyaraláson. A mesterfodrász családjával Cipruson lazított, a Mokkában mesélte el a vakáció részleteit, és pár képet is mutatott. 

Az egyiken Judit látható a tengerparton. Az 52 éves sztárfeleség egy falatnyi, kék bikinit visel a felvételen, amelyben jól látszik, milyen kirobbanó formában van.

Hajas László felesége bikiniben

A házaspár 2022-ben ünnepli kapcsolatuk 25. évfordulóját. Egy közös utazást terveznek a jeles esemény megünneplésére. Hajas László elárulta, a mai napig odavan Juditért, aki sokban hasonlít néhai édesanyjára. Ugyanolyan szép, és a kisugárzása is rá emlékezteti.

hajas
Fotó: TV2/Mokka

A mostani ciprusi nyaraláson az egész család részt vett. Hajas László és Judit előző házasságaiból született lányaik párjukkal mentek, és közös gyermekük, Dávid sem maradt otthon. A 67 éves híresség elárulta, nagyon ritka, hogy gyerekeik nélkül menjenek külföldre.

- Amikor az első gyermekem édesanyjától elváltam, olyasmi fogalmazódott meg bennem, hogy a gyerekem - később gyerekeim - nélkül soha nem megyek nyaralni. Együtt éljünk meg élményeket, együtt éljünk át különböző helyszínek adta lehetőségeket. Ez azóta is így van.

Pirner Alma anyja bikiniben

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük