Fehérneműre vetkőzött a kétgyerekes magyar műsorvezető
Megmutatta, milyen a nők teste szülés után
Hadas Kriszta anyákkal kampányol.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hadas Kriszta többgyerekes anyukákkal karöltve fehérneműre vetkőzött, hogy megmutassa, milyen egy vagy több szülést követően a női test.

Hadas Kriszta - karjában nem a saját gyermekével

Az RTL II műsorvezetője és tíz másik édesanya alsóneműre vetkőzve, babákkal a kézben azt üzeni a Nánási Pál által készített fotókon: érte megérte!

Fehérneműre vetkőzött a műsorvezető is

- Nem az én ötletem volt, magamtól ilyet soha a büdös életben ki nem találnék, hogy 44 évesen egy szál bugyiban, melltartóban ugrabugráljak a kamera előtt. Eddig se tettem, 20 évesen se, amikor még friss voltam és ropogós, miért pont most tenném? Az egyik anyukáé volt az ötlet - mesélte a tévés az Aktívban.

Hadas Kriszta a LifeNetwork csatornán a Jön a baba című dokumentum sorozatban mutatja be tíz édesanya történetét a terhességtől a gyerekágyas időszakig.

- Nem azt propagálják, hogy jó túlsúlyosnak vagy megereszkedettnek lenni, nem érzik magukat szuperanyának és önfeláldozó hősnek sem. Egyszerűen csak anyák, úgy, mint bárki más, akiknek a teste magukon viseli az élettörténetüket - jelentette ki a műsor főszerkesztője, riportere.

A műsorvezető két gyermeknek adott életet: első házasságából 1994-ben született Sára lánya, míg jelenlegi házasságában 2010-ben hozta világra Zsigmond fiát.

- 44 éves vagyok, két gyerekem van, még nem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom, de ha lett volna, azt se tagadnám. Mindenki úgy érzi jól magát a bőrében, ahogy akarja! - mondta.

 

- Nánási Pál fotóján ki vagyunk sminkelve, a hajunk is "meg van csinálva", de a testünk Photoshop nélkül ilyen. Ez van. És reméljük, így is lehet minket szeretni. Mert érte megérte - árulta el  Hadas Kriszta, akinek a műsora anyák napján folytatódik az életmódcsatornán.

47 éves Emmer Éva nemrégiben negyedik gyermekének adott életet. Állítja, ő nem hajlandó sem az életkora, sem a teste miatt szégyenkezni. Rendszeresen sportol, időnként még kislányával is fut, és közben természetes magabiztossággal nyugtázza, hogy teste soha nem lesz már olyan, mint 20 évesen

- Nem minden nőnek lesz Rubint Réka-teste! De ha én boldog vagyok, akkor a párom és a környezetem is az lesz! - mondta.

- Én sem nézek ki úgy, mint Sarka Kata, de vállalom a bőrrepedéseimet - kontrázott a 27 éves, ikres anya, Szilágyi Virág.

Fotó: Nánási Pál

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük