Rácz Jenő várandós felesége ilyen csinos bikiniben: Dórival Mexikóban töltik a karácsonyt
Gyuricza Dóri a hatodik hónapban jár, gömbölyödő babapocakját bikiniben mutatta meg a nyaralás alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri úgy döntöttek, utolsó kettesben töltött karácsonyukat szikrázó napsütésben a tengerparton töltik: Mexikóba utaztak. 

Meg akarták törni az eddig megszokott menetrendet. Ahelyett, hogy otthon reggeltől vacsoraidőig a konyhában szorgoskodnának, idén egy közös utazás során szerettek volna igazi, minőségi időt tölteni egymással.

A várandós Gyuricza Dóri bikiniben

Az Instagram-oldalaikon keresztül a követőik is kaphatnak némi ízelítőt abból, hogy telik a nyaralásuk az édeni környezetben. Fotóikon sokaknak nem csak a trópusi tájon ragadt meg a tekintete, a csinos kismama is elvarázsolta a kommentelőket.

Az ötödik hónapban járó sztárfeleség bikiniben mutatta meg gömbölyödő babapocakját. A felvétellel jó pár bókot bezsebelt, a rajongók áradoztak a szépségéről. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A leendő anyuka korábbi bejegyzésében árulta el, ugyan elsőre bepánikolt a pluszkilóitól, elhatározta, semmit nem fog megvonni magától, és csak olyan ételeket visz be a szervezetébe, amelyeket megkíván. Évek óta vegetáriánus étrendet követ, de azt mondja, ha a terhessége alatt húsra fájna a foga, nem ellenkezne.

A sztárséffel egyébként már nagyon készülnek a szülői szerepre. Az első perctől kezdve érezték, hogy lányuk lesz, és a Kamilla néven is hamar megegyeztek. Abban is egyetértettek, hogy apás szülést szeretnének.

- Manapság egy szülés már sokkal sterilebb, mint régen. Azt gondolom, egy apának, egy férfinak kötelessége ott lenni, ez nem választás kérdése. Ott kell, hogy legyek - árulta el a Fókuszban.

Berki Krisztián és Mazsi kislánya

Berki Krisztián és Mazsi kislánya, Emma 2021. november 4-én látta meg a napvilágot, a kislányt először mutatták meg a címlapon. A tündéri babafotók mellett a házaspár a kapcsolatukról is vallott.

Ezt is szeretjük