Gyuricza Dóra mind a 3 testvérével: ritkán látni őket így együtt

Gyuricza Dórának egy nővére, egy bátyja és egy öccse van. Különleges alkalomból álltak össze a csoportképen.

gyuricza-dóra-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyuricza Dóra első tévés szereplése 2019-ben A Konyhafőnökben volt. A műsorban ugyan nem ő lett a győztes, mégis hatalmas nyereménnyel távozott: férjével, gyermeke édesapjával, Rácz Jenővel itt hozta össze a sors. Azóta országos ismertségre tett szert, az Instagramon több mint 177 ezren követik.

Az oldalán recepteket, divatfotókat, baba-mama posztokat és családi pillanatokat egyaránt közzétesz - utóbbit illetően főleg férjével és kislányukkal, Kamillával láthatjuk. Testvéreiről ritkábban posztol, épp ezért számított extrán különlegesnek a felvétel, amelyen velük szerepel.

Gyuricza Dóra testvérei

A sztáranyukának három testvére: egy nővére, egy bátyja és egy öccse van. Mikolttal, Zsolttal és Péterrel azért álltak össze egy portré erejéig, hogy ezzel lepjék meg édesanyjukat a születésnapján.

"Édesanyám születésnapjára egy képet kért rólunk. Ritka alkalmak egyike, hogy így négyen nekiállunk fotózkodni, úgyhogy most rendesen odatettük" - írta a felvételhez, amelyet azzal egészített ki, köszöni anyukájának a csodálatos családját.

 A kommentelők többsége viccesnek tartotta ezt a szemüveges, mosoly nélküli koncepciót. Több hozzászóló a bejegyzés mellett kívánt boldog születésnapot az asszonynak, voltak, akik a jókívánságaik mellett elismerésüket fejezték ki a négy gyermek felneveléséért. Mások a testvérek közti hasonlóságról írtak. 

"Orrotok: Ctrl+C, Ctrl+V" - jegyezte meg viccesen valaki.

Rácz Jenő kislányával a konyhában

Rácz Jenő már elkezdte kislányát, Kamillát bevezetni a főzés világába: a közösségi oldalain cuki videón mutatta meg, ahogy a csöppség a húsleves alapanyagaival ismerkedik.

Cover-fotó: RTL/Életünk története

Ezt is szeretjük