Rácz Jenő és Gyuricza Dóra babát várnak: ezzel a közös fotóval tudatták a gólyahírt
Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra a közösségi oldalukon adták hírül, hogy hamarosan kisbabájuk születik.

racz-jeno-felesege-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra idén nyáron kötött esküvőjük után nem titkolták, hogy miután egybekeltek, szeretnének mihamarabb szülőkké válni. 

Nem kellett sokat várniuk, a sztárpár az Instagramon tudatta, hogy bővül a családjuk, hamarosan kisbabájuk születik. 

Gyuricza Dóra babát vár

A Konyhafőnök 2019-es tavaszi évadában szerettek egymásba: tíz perccel azután, hogy Dóri kiesett, a sztárséf randevúra hívta. Tavaly augusztusban megtörtént az eljegyzés, idén, július utolsó napján, a szeretteik körében fogadtak örök hűséget egymásnak. 

2020-ban ők győztek az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában. Akkor Rácz Jenő az egyik feladat során bevallotta, ő már nagyon szeretne gyermeket, de a párja még vár, „de, ha most belegyezik, viszi is szobára”. Azóta már Gyuricza Dóri is nagyon vágyott egy kisbabára. Az esküvőt követően egy genetikai vizsgálatnak is alávetették magukat, hogy egészséges gyermekük születhessen. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Idén szeptemberben az ifjú házasok arról is beszéltek a Story magazinnak, hogy még nem egyeztek meg abban, pontosan hány gyermeket szeretnének vállalni. 

- Dóri három gyereket szeretne, de mindig azt mondom: majd ha az elsőn túl vagyunk, megbeszéljük, hányszor csináljuk még végig. Mindketten nagycsaládot szeretnénk, de én valahogy úgy képzelném - és erről Dórival is beszélgettünk már -, hogy részemről két sajáttal megelégednék, és a harmadikat, negyediket örökbe fogadnánk. 

- Azt gondolom, a föld extrém módon túlnépesedik, és rengeteg az árva gyermek. Ha a nagycsaládra vágyók örökbe fogadnának, az egy óriási problémát kezdene megoldani, és a bolygónkon is segítenénk, amit kizsigerelünk - nyilatkozta a 31 éves séf. 

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra esküvője

A Konyhafőnök sztárséfje nem akart feketében lenni, egy törtfehér szmokingba bújt, amit Robert Maar tervezett. A teljes szettből négyszer kellett bevenni, annyit fogyott pár hét alatt. A menyasszony egy törtfehér alapon hófehér csipkével díszített, sellő fazonú ruhában mondta ki a boldogító igent. Földig érő fátylat és ékszerként csak fülbevalót és hajdíszt viselt. 

Cover-fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Ezt is szeretjük