Győzike bocsánatkérése a NAV osztályvezetőjétől brazil szappanoperába illik – A kamerába nézett és nagyon átélt
Hiába hívják Gáspár Győzőnek, mégsem győzi a bocsánatkérést.

gaspar-gyozo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Becsületsértés miatt feljelentették Gáspár Győzőt, és véletlen, vagy sem, ennek az ügynek is köze van a NAV-hoz. A rendőrök már ki is hallgatták, amiről Győzi a ma reggeli Mokkában mesélt, természetesen ügyvéd jelenlétében, aki valószínűleg mintegy védőhálóként volt jelen, hátha ismét valami sértő hagyná el a celeb száját. 

Győzike novemberben még háborút akart indítani a NAV ellen, amit úgy tűnik, most meg is kap. December 7-én a Mokka stúdiójában, miután pert nyert az adóhivatallal szemben, Gáspár Győző olyan „véleményt nyilvánított”, amivel sajnos elkövette a fent említett becsületsértést. Ekkor ugyanis élő adásban nevezte meg a NAV salgótarjáni osztályvezető asszonyát, akiről többek között azt mondta, „jobban odafigyelhetett volna”, amikor a munkáját végezte.

Győzi itt azt is elmondta, hogy már nem akar háborút indítani, mert „majd Isten indít háborút”. A becsületsértés azonban megtörtént egy hivatali személy ellen, ráadásul élő adásban, így a hadjárat mégis elkezdődött.

gaspar-gyozo-mokka

Valószínűleg ügyvédi tanácsra Gáspár Győző most újra élő adásban beszélt az ügyről, és nem győzött bocsánatot kérni, mondván, ő csak véleményt nyilvánított, és senkit nem akart megsérteni. Komolyan a kamerába nézve így nyilatkozott:

- Ha megsértettem az osztályvezető asszonyt, akkor elnézést kérek ország-világ előtt, és úgy gondolom, hogy én csak véleményt nyilvánítottam. Én nem vagyok ügyvéd, de úgy gondolom, hogy a becsületsértés ott kezdődik, amit én kapok nap mint nap, hogy „te mocskos adócsaló, te rohadt büdös cigány…”. 

A celeb beszélt a gyalázásairól, illetve arról, hogyan hatnak ezek a családjára és a munkájára, mert őt még amiatt is támadják, hogy milyen szép, kék öltönyben érkezett a tévéadásba. Azt is megtudhattuk, hogy Győzike saját magát képviseli majd a perben, mert "fölöslegesen jönne le az ügyvédje hozzá Salgótarjánba". Nem biztos, hogy ez a legbölcsebb döntés, de majd úgyis kiderül. A teljes beszélgetést itt nézheted meg:

Egyszer lent, egyszer fent

Úgy tűnik, Gáspáréknak gyakran meggyűlik a bajuk a pénzügyekkel. Nyáron annyira leégtek, hogy a családi pótlékért kellett sorba állniuk, egy héttel később viszont már egy luxushotelben feszítettek. 

Ezt is szeretjük