Győrfi Pál lányai ahogy nőnek, egyre szebbek: Aliz és Lilla édesanyjukra hasonlítanak

Győrfi Pál két kislánya, a tízéves Aliz és a nyolcéves Lilla örökölték felesége, Adri bájos vonásait és ragyogó mosolyát.

győrfi-pál-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál gyakran viccelődik azzal gyermekeinek, hogy édesanyjukat a szőlőtőkéknek köszönheti, ugyanis Adrival a Magyar Borok Útja Rallye-n találkoztak először. Bár az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének első pillantásra megtetszett a barna hajú szépség, túl félszeg volt, hogy leszólítsa.

Nagy szerencséjére a kiszemeltje elég bátornak bizonyult ahhoz, hogy megtegye az első lépést. Miután megszerezte az e-mail-címét, írt neki egy üzenetet, hogy gratuláljon a versenyben elért eredményéhez.

Győrfi Pál lányai ennyire hasonlítanak az édesanyjukra

Mindennek már 14 éve: 2009-ben összekötötték az életüket, ma három közös gyermek szüleiként élnek a legnagyobb harmóniában. Annak ellenére, hogy a szakembert sokszor láthatjuk a televízióban, családját csak különleges alkalmakkor mutatja meg a kameráknak, így amikor gyermekei koszorújában láthatjuk, mindig elcsodálkozunk, milyen sokat nőttek a csemeték.

Győrfi Pál négygyermekes apuka, az első házasságából született Dani már felnőtt, Adrival közös lurkói pedig mindannyian iskoláskorúak: Ádám 12 esztendős, Aliz és Lilla pedig tíz-, illetve nyolcéves. A lányok, ahogy nőnek, egyre szebbek: az idő múlásával látszik, mennyi mindent örököltek édesanyjuktól, Adri ragyogó mosolya és bájos vonásai is visszaköszönnek az arcukon.

Bár a szülők igyekeznek minden szabad percüket a gyerekeiknek szentelni, a sok elfoglaltság és különóra mellett családi programokat csak ritkán tudnak megszervezni.

- Nagyon nehéz nálunk összehozni egy hétvégi kirándulást. Aliz és Lilla ritmikus gimnasztikára járnak, hét közben edzéseik vannak, hétvégén versenyeznek. Ádám focizik és sakkozik, vele is ugyanez a helyzet. Nehezen találunk egy napot, hogy elmenjünk együtt valahova - mesélte a büszke apuka a Story magazinnak 2021 októberében.

Kiss Endi három lánya

Három gyönyörű gyermeket nevel: legidősebb lánya, a 15 éves Bogi egy rövidebb kapcsolatából született. Igazi mintakamasz, esze ágában sincs lázadni, rajong az édesapjáért. Két kisebbik csemetéjével, Kiarával és Larisszával is nagyon szoros a zenész kapcsolata. Bár már az ő édesanyjukkal sincsen együtt, számára elképzelhetetlen, hogy pusztán a vasárnapi apuka szerepében tetszelegjen.

Cover-fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük