Pocakosan is gyönyörű! Gubás Gabi már születendő kislánya nevét is tudja
Gubás Gabi második gyermekével várandós, ezúttal kislánya születik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valahogy úgy alakult, hogy több ismert hazai sztárunk is kismama lett tavaszra. Czippán Anett műsorvezető első babáját, Haumann Petra és Gubás Gabi színésznők viszont már a kistestvért hordozzák pocakjukban.

Utóbbi bájos kismama a napokban épp a FEM3 stúdiójában vendégeskedett, Edina & Joshi műsorában, szemmel láthatóan megszépülve a várandósság örömétől.

Már a neve is megvan a kislánynak

A fiús anyuka csillogó szemmel és színes ruhákban érkezett a beszélgetésre, le se tagadhatta, mennyire boldog periódusát éli most az életének.

A nagy pocakkal is gyönyörű színésznőt épp ezért Joshi az anyaságról  és a babavárás örömeiről kérdezte.

- Folyamatosan válik anyává az ember, és mindig tanulja az anyaságot. Ahányszor anya lesz egy nő, ahány gyermeke lesz, annyiféleképpen viszonyul ehhez a helyzethez - magyarázta Gubás Gabi.

A színésznő egyébként kislányt vár, sőt, párjával már a nevét is eldöntötték a babának, Anna lesz - Gabi a kis pocaklakót már így is szólítja.

- Én rengeteget tanultam Attilától, és nagyon várom már, hogy Anna mit fog tanítani nekem - folytatta a bájos sztármami.

Nem teher számára a babavárás

Mindebből világosan kitűnik, hogy a bájos kismama igazi áldásként éli meg a babavárás kilenc hónapját, számára egyáltalán nem teher az újabb gyerek érkezése.

- Nekem ez nem terhesség, hanem egy áldott állapot, mert nem terhet cipelek, hanem áldásként élem meg. Az első várandósságomat is így éltem meg, azzal a különbséggel, hogy akkor egy premierem is volt, úgyhogy a nyolcadik hónapban még színpadon játszottam - emlékezett vissza a színésznő.

A 37 éves színésznőnek a mostani várandósság szerencsésebben alakult, hiszen most nincs futó színdarabja, ezért a terhesség minden percét ki tudja élvezni, most csak a babára kell koncentrálnia, semmi másra. Attilával két és fél évig volt otthon, de a kislánya születése utáni időszakra még nincsenek tervei.

- Nem tudom, hogy lesz, nem is nagyon tervezek semmit. Mióta szabadúszó vagyok, csak hagyom, hogy a dolgok megtörténjenek velem - mondta Gabi.

A spontaneitás a családtervezésben nem érvényesült ennyire, Gabi saját bevallása szerint a kistestvér igenis be volt tervezve, ő ugyanis mindenképp szerette volna megajándékozni kisfiát egy kisöccsel vagy húgocskával.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük