Az anyjára ütött! Nézd meg Gubás Gabi 5 éves kisfiát
Tündéri
Gubás Gabi és Gombos Edina gyermekeikkel érkeztek a Jégkorszak 4 bemutatójára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Büszkeség és balítélet Elizabeth Benettjének, azaz Keira Knightley-nak a magyar hangja, Gubás Gabi végre a nagyközönséggel is megismertette édes kisfiát.

Nemrég mutatták be ugyanis a Jégkorszak című animációs film negyedik részét, amely nemcsak a fiatalokat, de az idősebbeket is meghódította már. Nincs ez másként a sztárok körében sem, a bemutatón ők is megjelentek gyermekeikkel együtt.

Puszi anyának

A sztárok között volt Gubás Gabi is, aki kisfiával, a már öt éves Attilával érkezett a vetítésre. A 38 éves színésznő már kétgyermekes anyuka, de a kisebbik lánya még alig egyéves, így őt nem hozhatta magával.

A kis Attila azonban, aki Gabi szép barna szemeit örökölte, és le sem tagadhatná édesanyját, profi módon pózolt a fotósoknak, olyannyira, hogy a kamerák előtt még meg is puszilta édesanyját.

- Nem akartam, hogy a média központjában legyen, de úgy tűnik, ez a néhány alkalom is elég volt neki, hogy megtanulja, pontosan mit kell csinálni, ha fotózzák. Nem is mondtam neki, hogy pózoljon, de úgy tűnik, a kisfiam már most kameraérzékeny - mondta a színésznő az Aktívban.

Gabi arról is beszélt a TV2 műsorában, hogy hogyan is zajlik náluk este az alváshoz készülődés.

- A fiam néha szokott nekünk mesélni, átvette tőlünk az irányítást. Saját maga szokott meséket kitalálni, de alkalmanként persze én is - mondta nevetve a színésznő.

Pózolni, ahogyan a profik

Nem Gabi kisfia volt az egyetlen sztárcsemete a bemutatón, a rendezvényen ugyanis megjelent a műsorvezető Gombos Edina is, férjével, Albertóval és kislányával, Mirandával.

A mindössze három és fél éves fekete hajú leányzó, aki szakasztott édesapja, a fotósok kedvence volt. Miranda mindenkit levett a lábáról, és ahogyan igazgatta kis táskáját, azt profikat megszégyenítő módon tette.A vetítés előtt egyébként rengeteg játszási lehetőség várta a legkisebbeket, az animációs film által ihletett süteményeket kóstolhattak, illetve különféle jégkorszaki állatokat is kiolvaszthattak a jégből.

Fotó: TV2/Aktív

Ezt is szeretjük