Gubás Gabi ritkán látott lányával gálázott: Annával ilyen csinosak voltak
Gubás Gabi is a jelöltek között volt a Magyar Mozgókép Díjra, amit a hétvégén adtak át az I. Magyar Mozgókép Fesztivál keretében.

gubas-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gubás Gabit a színházba és a moziba járók, valamint a tévénézők is jól ismerik. 1996-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, három évvel később pedig a Kalózok című filmmel lett országosan ismert. 2015 és 2018 között az RTL Klub Válótársak című sorozatában ő alakította Zsófit, Sáfár Bálint (Stohl András) feleségét.

A hangja is sokaknak ismerős lehet, ő szinkronizálja legtöbbször a dögös Salma Hayeket és Jennifer Conellyt, de többször kölcsönözte a hangját Gwyneth Paltrow-nak és Drew Barrymore-nak is.

Gubás Gabi és lánya

Gubás Gabit a Don Juan kopaszodik című filmben nyújtott alakításáért jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában Magyar Mozgókép Díjra. A jelöltek között volt még Kerekes Vica (HAB), Stork Natasa (Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre), Béres Márta (Így vagy tökéletes) és Hámori Ildikó (Pilátus). Az elismerést végül az I. Magyar Mozgókép Fesztivál keretében 2021. június 26-án megtartott díjátadón Hámori Ildikó vehette át.   

Gubás Gabi nem bánkódott, hogy nem ő nyert, a színésznő örült, hogy Balatonfüreden időzhetett a családjával és a barátaikkal, és nagy élmény volt számára, hogy a szerettei szurkoltak neki. Lányával, az Anna Grand Hotel báltermében tartott gálán a fotósfalhoz is odaállt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 47 éves sztár már két évtizede él boldogan gyermekei apjával. Természetgyógyász férjével, Attilával egy színpadi balesetet követően ismerkedtek meg, és szerettek egymásba. Fiuk, Attila, 2007 márciusában jött világra, lányuk, Anna 2011 júniusában született. 

- A fiam egy tükör. Pont az idegesít benne, ami nekem is a hibám. Ő azért jött le, hogy engem tükörképként tanítson. A lányom szivárvány, ő a humor oldaláról rángat ki - mesélte a Jászai Mari-díjas színésznő gyermekeiről Péterfi Judit Tükör című vlogjában 2020 decemberében.

Erős Antónia és lánya egyforma ruhában

2021 júniusában újra jelentkezett az InStyle nagy sikerű Kutyával a vörös szőnyegen programja. Erős Antónia lányával, Szonjával és a család kutyájával, Maxszal érkezett a jótékonysági rendezvényre. Az RTL Klub híradósa és 12 éves gyereke össze is öltöztek: ugyanolyan pólót, szoknyát és cipőt húztak. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük