Gryllus Dorka Photoshop nélkül! Magyar sztárokról ritkán látni ilyen fotókat

Íme

Gryllus Dorka és magyar sztárok Photoshop nélkül.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rendhagyó fotókat készített Fábián Évi fotográfus 88, a saját területén rendkívüli teljesítményt nyújtó, példaértékű magyar nőről, köztük Gryllus Dorka, Schell Judit és Kováts Adél színésznőkről, Miklósa Erika operaénekesnőről vagy Al Ghaoui Hesna riporterről. A Nők Magyarországon 2. című portrékönyvében mindenki fekete-fehér felvételen látható. A fotózásra nem vitt sminkest és stylistot, a képeket nem retusálta, nem használt Photoshopot - az adott személyt úgy kívánta megörökíteni, ahogy a portré alanya magát szerette volna megmutatni.

- Rengeteg albumot nézegettem korábban és feltűnt, hogy a nők alulreprezentáltak, kivéve, ha a szépség a téma. Szerettem volna egy olyan könyvet, amelyben a nők előtt tisztelgünk, legyenek ők tudósok, sportolók, színeszek, mozgalmárok, bármik, lényeg, hogy a saját területükön hiteles, értéket teremtő személyek - mondta Fábián Évi indíttatásáról.

Nézd meg a különleges képeket!

Novodomszky Éva smink nélkül állt kamerák elé

Összegyűjtöttünk tíz hazai sztárt, akik a közösségi oldalukon vállalják természetes arcukat is, sőt, gyakran maguk töltenek fel előtte-utána fotót!

Ezt is szeretjük