Gryllus Dorka Photoshop nélkül! Magyar sztárokról ritkán látni ilyen fotókat

Íme

Gryllus Dorka és magyar sztárok Photoshop nélkül.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rendhagyó fotókat készített Fábián Évi fotográfus 88, a saját területén rendkívüli teljesítményt nyújtó, példaértékű magyar nőről, köztük Gryllus Dorka, Schell Judit és Kováts Adél színésznőkről, Miklósa Erika operaénekesnőről vagy Al Ghaoui Hesna riporterről. A Nők Magyarországon 2. című portrékönyvében mindenki fekete-fehér felvételen látható. A fotózásra nem vitt sminkest és stylistot, a képeket nem retusálta, nem használt Photoshopot - az adott személyt úgy kívánta megörökíteni, ahogy a portré alanya magát szerette volna megmutatni.

- Rengeteg albumot nézegettem korábban és feltűnt, hogy a nők alulreprezentáltak, kivéve, ha a szépség a téma. Szerettem volna egy olyan könyvet, amelyben a nők előtt tisztelgünk, legyenek ők tudósok, sportolók, színeszek, mozgalmárok, bármik, lényeg, hogy a saját területükön hiteles, értéket teremtő személyek - mondta Fábián Évi indíttatásáról.

Nézd meg a különleges képeket!

Novodomszky Éva smink nélkül állt kamerák elé

Összegyűjtöttünk tíz hazai sztárt, akik a közösségi oldalukon vállalják természetes arcukat is, sőt, gyakran maguk töltenek fel előtte-utána fotót!

Ezt is szeretjük