Gryllus Dorka és Simon Kornél így turbékoltak a premieren: mint a friss szerelmesek

Gryllus Dorka és Simon Kornél Az unoka díszbemutatóján szerelmesen ölelték egymást. Mutatunk más szerelmes sztárpárokat is a premierekről.

gryllus-dorka-simon-kornel-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka és Simon Kornél 12 éve vannak együtt. A színésznő 2012 márciusában adott életet első gyermeküknek. Már letettek arról, hogy Somának kis testvére lesz, amikor 2020-ban, a tavaszi karanténidőszakban kiderült, hogy Dorka várandós. 

Áron 2020 novemberében született, októberben a szülők hivatalosan is összekötötték az életüket. 

Gryllus Dorka és Simon Kornél a premieren

- Kornéllal annyira erős közöttünk a szerelem, a kötődés, a birtoklási vágy vagy bárhogyan is nevezzük, hogy nem tudnék osztozni rajta. Most nincs fantáziám a nyitott házassághoz. Aztán lehet, ezt egyszer másképp látom majd, hisz sosem lehet tudni, hogy mit hoz az élet. Most azt mondom, hogy képtelen lennék megcsalni őt, és belehalnék, ha félrelépne - mondta a 49 éves sztár 2021 novemberében a Story magazinnak

Színész férje azonos véleményen van vele, Simon Kornél is úgy véli, kapcsolatukba sehogy sem fér bele egy harmadik fél. 

Hogy mennyire odáig vannak egymásért, Az unoka című film díszbemutatóján szemmel látható volt, úgy turbékoltak és ölelkeztek, mint a friss szerelmesek. Képes összeállításunkban további sztárpárokat láthatsz filmpremierekről.  

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük