Gryllus Dorka cuki fotót posztolt 4 hónapos kisfiáról: Áronkát meg kell zabálni
Gryllus Dorka tündéri anya-fia fotót posztolt kisebbik csemetéjéről.

gryllus-dorka-simon-kornel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka 2020. november 12-én adta hírül, hogy világra jött második kisfia. Áron sok hajjal és 3,5 kilóval született.

Friss fotóján a haja sokkal világosabb, és az elmúlt hónapokban szépen gyarapodott és nőtt. 

Gryllus Dorka kisfia, Áron

A színésznő a képen csak háttal fotózva mutatta meg második gyermekét, de a kommentelők így is elolvadtak a csak pelenkát és farmernadrágot viselő babától, a cuki felsőtestétől. 

Kollégái és barátai közül Lakatos Márk, Pokorny Lia, Balla Eszter, Peller Anna, Pelsőczy Réka és Ábel Anita is szívecskékkel reagált az ennivaló felvételre. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Gryllus Dorka a tavaly tavaszi karanténidőszakban tudta meg, hogy várandós. Simon Kornél színésszel ekkorra már letettek arról, hogy ismét szülők legyenek, a színésznő orvosa is évekkel ezelőtt ezt javasolta, éppen ezért a 48 éves sztár a terhesség tüneteit először a változó kor beköszöntének tudta be, csak párja jelentette ki, hogy szerinte babát várnak. A terhességi teszt és az ultrahangos vizsgálat eredménye őt igazolta. 

Májusban a Story magazin címlapján jelentették be, hogy kilenc évvel eső gyermekük születése után ismét szülők lesznek. Ekkor már azt is megoszthatták az olvasókkal, hogy ősszel ismét kisfiuk lesz. 

Gryllus Dorka és Simon Kornél 11 éve alkotnak egy párt, 2010 februárjában, a Pinceszínházban bemutatott Varsói melódia próbái közben szerettek egymásba.

A színésznő 2012 márciusában adott életet első gyermeküknek, Somának. Mindig is szerettek volna neki kistestvért, de erre 2020 őszéig várniuk kellett. A pár Áron születése előtt, októberben össze is házasodott. 

Deustch Anita és Kinizsi Ottó nagyobbik lánya

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita 18 évvel ezelőtt a Barátok közt forgatásán szerettek egymásba. 2004-ben összeházasodtak, Emma lányuk 2005-ben, Hanni 2010-ben született. A házaspár nagyobbik lánya idén januárban ünnepelte a 16. születésnapját.

Cover-fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán

Ezt is szeretjük