Gregor Bernadett: Az ember sokáig el akarja hinni a hazugságot
Őszinte vallomás a pasikról
Gregor Bernadett a Csak csajokban vallott arról, milyen az ideális férfi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadettről néhány hónappal ezelőtt rengeteg hír jelent meg, hiszen a bombázó színésznő váratlanul hagyta ott férjét, és keresett vigaszt a szintén házasságban élő kollégája, Magyar Attila oldalán.

Bár a szerelmesek azóta sem nagyon meséltek egymásra találásuk körülményeiről, annál több pletyka jelent meg velük kapcsolatban.

Olyan pasi kell, akire felnéz

Legutóbb például már azt rebesgették, a színésznő kislányt szeretne szülni párjának. A hír persze nem bizonyult igaznak - mindezt maga az érintett cáfolta meg a Csak csajok keddi adásában.

Ugyanakkor párkapcsolatáról nem volt hajlandó többet elárulni - viszont a pasikról, úgy általában, szívesen mesélt Barabás Évinek és a nézőknek egyaránt.

Mint a 38 éves sztár elmondta, nem ért egyet azokkal a nőkkel, akik egyenrangú partnerei akarnak lenni férjüknek vagy kedvesüknek.

Szerinte ugyanis pontosan attól tud jól működni egy párkapcsolat, hogy a nő - legalábbis látszólag - alárendelt viszonyban van, és folyamatosan érezteti a vele élő férfival, mennyire nagyra tartja.

Kölcsönös tisztelet és őszinteség

- Szerintem alapvető női tulajdonság, hogy olyan férfi kell nekünk, aki után lehet menni, olyan pasit akarunk, akire fel lehet nézni, egyszerűen így vagyunk kódolva - ismerte el.

Ám arra is felhívta a figyelmet, ez nem jelenti azt, hogy az jó, ha a férfi ráerőszakolja a saját ízlését és elvárásait a szeretett nőre. Bár azt gondolja, a nők, ahogy ő is, hosszú évek tapasztalatával ismerik fel az ideális partnert - azaz azt a pasit, aki el tudja fogadni őket úgy, ahogy vannak.

Emellett a jó kapcsolathoz nemcsak tolerancia, de őszinteség is szükséges, mert a kimondott igazság hosszútávon még mindig elviselhetőbb, mint a kegyes hazugság.

- Az a baj, hogy az ember sokáig el akarja hinni a hazugságot, még akkor is, ha tudja, és az ismerősei is mind tudják, hogy az nem igaz - vallott keserű tapasztalatairól a színésznő.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Gregor Bernadett egyébként mostanság eléggé elfoglalt, hiszen több darabban is játszik egyszerre. Amikor pedig nincs a színpadon, akkor minden idejét kisfiával, Álmossal tölti.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük