Elhízott volna? Gregor Bernadettnek túl nagy lett a feneke
Az egyik barátja szerint
Gregor Bernadettnek egyik barátja mondta, hogy túl nagy a feneke.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett nagyon figyel az alakjára, sokat sanyargatta is magát, ám az éhezéssel járó diétákat már igyekszik kerülni.

A színésznő bevallotta, sokszor gondol arra, milyen jó lenne elhízott, boldog családanyának lenni, ám nála ez nem következhet be.

Ez a titka az alakjának

A 41 éves színésznő elmondta, nagyon sok odafigyeléssel és lemondással jár, ahogy kinéz, de annál nagyobb öröm számára, amikor végre elengedheti magát. Ünnepnapokon ő sem vonja meg magától a finom falatokat, húsvétkor sonkát evett kaláccsal, pálinkát ivott és még édességet is majszolt, máskor pedig nem utasítja vissza a pörköltet a nokedlival sem.

Azt is bevallotta, hogy régebben gyűlölte a sportot, semmi sem tudta volna rávenni, hogy fusson. Most azonban az egészsége miatt kénytelen volt lelátogatni az egyik sportpályára, bár csak vánszorgott eleinte.

Az edzőtermektől azonban viszolyog, ezért inkább heti két-három alkalommal a szabadban kocog fél órát. Mint mondta, ahogy öregszik, egyre inkább szeret enni, de fehér kenyeret, cukrot és üdítőket lehetőleg sohasem fogyaszt.

A sérelme miatt sanyargatta magát

- Tíz évvel ezelőtt még előfordult, hogy egy szerep kedvéért három hétig csak almán és ásványvízen éltem, erre ma már képtelen lennék - hangsúlyozza Gregor Bernadett.

Korábban azt nyilatkozta, hogy semmitől sem retteg jobban, mint hogy elveszíti testi adottságait. Az, hogy folyamatos megfelelni akarása van, és sosem elégedett magával, egy fiatalkori sérelem miatt alakult ki benne.18 éves korában ugyanis az első fiúja megsértette, mert azt mondta neki, túl nagy a feneke, és le kellene fogynia. Ezt máig nem sikerült elfelejtenie, és még tetézte is, hogy a Színművészetin is gyakran ráförmedt egy tanára, hogy kövér.
Ezt is szeretjük