"Lassú öngyilkosságot követett el" - Gregor Bernadett ezért veszítette el fiatalon édesanyját
Gregor Bernadett mindössze 25 éves volt, amikor elhunyt az édesanyja.

gregor-bernadett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett édesanyja, Belle Erzsébet három diplomát szerzett az egyetemen, majd Szegeden dolgozott tanárnőként. Gregor Józseffel 13 éven keresztül élt együtt házasságban, válásukra pedig akkor került sor, amikor Berni mindössze tízéves volt. A színésznő ezt követően az édesanyjával maradt, akinek szenvedélybetegségével néhány éven belül neki is szembesülnie kellett. 

- Édesanyámnak komoly alkoholproblémája volt, ami a halálát is okozta. Emiatt halt meg 61 évesen. Szerintem 14 éves lehettem, amikor magamtól rájöttem, hogy mitől is olyan furcsa néha. Azzal is tisztában vagyok, hogy édesapám emiatt vált el tőle, mert anya eljutott egy olyan pontra, amit már nem lehetett tolerálni, főleg úgy, hogy édesapám rengeteget dolgozott - kezdte vallomását Gregor Bernadett tavaly az Összezárva Friderikusszal című műsor vendégeként.

- Végig kellett néznem, ahogyan az anyám, akit mindennél jobban szerettem, gyakorlatilag egy évtizedeken át tartó, lassú öngyilkosságot követett el. Volt, hogy iszonyatosan dühös voltam rá. Egy kamaszlány mit csináljon? Kiöntöttem a vécébe, amit találtam alkoholt. Egy elképesztően jó agyú és gyönyörű nő volt - tette hozzá.

Gregor Bernadett azt sem titkolta el, hogy hiába próbált vele beszélni, édesanyja mindent hárított, ám amikor Bence fia megszületett, akkor öt hónapig nem ivott, de karácsonykor mégis visszaesett. Azt sem rejtette véka alá, hogy kamaszként még szégyellte anyja alkoholizmusát, de most már ezt egy betegségnek látja, amiben semmi szégyellnivaló nincs, a segítséget pedig mindenki megérdemli, aki hasonló problémával küzd.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük