A halálba itta magát az anyja - Gregor Bernadett családi tragédiájáról vallott
Gregor Bernadett édesanyja szenvedélybeteg volt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett a Joshi, a legjobb barát című műsorban beszélt édesanyja és édesapja elvesztéséről.

A színésznő tíz évvel ezelőtt, 2006-ban vesztette el édesapját, az ismert operaénekest, Gregor Józsefet, akivel egy igazán bensősége apa-lánya kapcsolat alakult ki közöttük annak ellenére, hogy az érdemes művész elvált szenvedélybeteg feleségétől, amikor a színésznő csupán tízéves volt.

Gregor Bernadett sohasem titkolta, édesanyja alkoholproblémákkal küszködött, ami végül 61 évesen a vesztét okozta. Joshi megkérdezte tőle, tudat alatt haragszik-e anyjára, amiért az így ment el, amiért mondhatni öngyilkos lett.

- Anyámról nagyon kevés emlékem maradt. 18 évesen jöttem el Szegedről, és 25 éves voltam, amikor meghalt. Akkor haragudtam rá, amikor ezt az önpusztító életmódot végigéltem mellette. Nem egyszerű, amikor látod, hogy nem tudsz segíteni - árulta el a színésznő a műsorban.

Gregor Bernadett az Összezárva Friderikusszal című műsor egyik adásában azt is elmondta, komoly harcot vívott az édesanyjával, kérlelte, hogy vonuljon be elvonókúrára.

- Anyukám komoly alkoholproblémákkal küzdött. Gyakorlatilag ez okozta a halálát. Emlékeim szerint egyetlenegyszer tette le a poharat, akkor, amikor a fiam született. Öt hónapig bírta, aztán újrakezdte - vallotta be a műsorban a színésznő.

Fotó: FEM3/ Joshi, a legjobb barát

25 évvel idősebb férfiba szeretett bele a magyar színésznő

Volt, hogy Gregor Bernadett nős férfiba szeretett bele. Képeken a színésznő egykori férjei.

Ezt is szeretjük