Romantikus kikapcsolódás Bükfürdőn: a Greenfield Hotel Golf & Spa-ban kiszakadhattok a mindennapokból (x)
Lepd meg párodat egy exkluzív pihenéssel Bükfürdőn: itt a lehetőség elbújni a mindennapok nyüzsgése elől, végre jut időtök egymásra is.

GRE cover 2100x1400px
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt az idő kicsit lelassulni, önmagunkra és párunkra figyelni. Ehhez nem kell több, mint pár nap kizárólag kettesben megfűszerezve egy romantikus wellness pihenéssel. Ha erre vágytok, szerencsés kicsit kimozdulni otthonról, hiszen a mindennapok feladatai könnyen mókuskerékké válhatnak.

Ezért tökéletes választás februárban a Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda Bükfürdőn, mert ez az időszak náluk most csak a szerelemről és az együtt töltött közös percekről szól.

Egy kis gondoskodás mindenkinek jár

Itt nem nekünk kell másokról gondoskodni, hanem egy időre mások lesik minden kívánságotokat. A csodás környezetben fekvő négycsillagos szálloda számtalan kényeztető szolgáltatást kínál, amelyek mindegyike segít helyreállítani a testi-lelki harmóniát és ezáltal az együtt töltött minőségi idő is a kapcsolatot erősítheti.

GRE valantinkep 2100x1400px3
Fotó: Greenfield Hotel Golf & Spa

Különleges, egész februárban foglalható csomagajánlatokkal várja a Greenfield Hotel Golf & Spa a párokat a romantika jegyében, melyek kínálatában pezsgő bekészítés, frissítő gyümölcstál vagy éppen egy közös kényeztető masszázs is foglalható.

Pihenés az egészség jegyében

Kivételes ellátásuk pedig még jobban teljessé teszi a kikapcsolódást. A „soft all inclusive” egy igazi wellness szállodai szolgáltatás, mely még inkább teljessé teszi a pihenést és feltöltődést. Fontos, hogy a folyamatos étel és italkínálat az egészség és a mértékletesség jegyében járuljon hozzá a wellness életformához. Kínálatukban egészséges gyümölcslevek, friss saláták, zsírszegény húsok, teljes kiőrlésű péksütemények mindenkor megtalálhatóak lesznek. A „soft all inclusive” keretein belül az alkoholos italok fogyasztása is megengedett az esti órákban, ezzel is hozzájárulva a vacsora utáni kis lazuláshoz.

GRE valantinkep 2100x1400px2
Fotó: Greenfield Hotel Golf & Spa

Greenfield Spa világuk 700 m2-es vízfelülettel, 3500 m2-en, 6 medencével, 8 különböző szauna attrakcióval és számos kényeztető és gyógyító kezelések színes palettájával várja az aktív és passzív pihenést kedvelőket egyaránt. A termálvíz, a szaunázás és a masszázs az egyik legjobb stresszoldó hatású módszer, amellyel különösen ebben az év eleji feszített időszakban érdemes élni. Nem csak a test szabadul fel ilyenkor, nem csak a bőr rugalmasságát, és fiatalságát lehet visszanyerni, hanem a lélek harmóniáját is. Az érintés, és a gyógyító olajok hatására új energiákkal töltődhettek fel, amelyek segítenek, hogy hatékonyan oldjátok meg később az előttetek álló feladatokat.

GRE valantinkep 2100x1400px
Fotó: Greenfield Hotel Golf & Spa

Emellett vendégeik igénybe vehetik exkluzív Private Spa részlegüket is, melyben a pároknak lehetősége nyílik kipróbálni romantikus környezetben a Greenfield Spa kényeztető kezeléseit. A Private Spa kialakításának legfőbb célja az volt, hogy a 3500 m2-es Spa Világban egy teljesen exkluzív, a wellness harmónia megteremtésére alkalmas helyszínt biztosítsanak párok részére, akik a relaxálást, kikapcsolódást kettesben kívánják megélni. Ehhez páros masszázst, páros kádfürdőt és egy exkluzív pihenőtér használatát kínálják gyümölcstállal és pezsgő bekészítéssel.

Engedjétek el a házimunkát, az év eleji tornyosuló munkahelyi feladatokat és hagyjatok időt magatoknak és egymásnak, gyűjtsetek új erőt, hogy ez az év ne csak a kötelességekről, hanem egymásról is szóljon!

Forrás: Greenfield Hotel Golf & Spa

Ezt is szeretjük