Ezért ment tönkre a házassága! A magyar színésznő magára maradt a két gyerekkel
Gór Nagy Mária arról is mesélt, miért ment tönkre első házassága.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gór Nagy Mária két kisgyerekkel maradt egyedül, amikor első férje, Szurdi Miklós beleszeretett egy másik nőbe, és végül elváltak. Tamás fia 1975-ben született, és mivel a kisbaba mellett dolgozni nem tudott, úgy döntött, vállal még egy gyereket. Így született meg 1977-ben kisebbik fia, Andris.

A 67 éves színésznő a Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban elismerte, az is hozzájárult az első házassága megromlásához, hogy a vidéken kezdő rendezőként érvényesülni próbáló Szurdi Miklós számára megszűnt nőként létezni.

- Amikor megszülettek a gyerekek, akkor a női énem nekem abban a kapcsolatban eltűnt, anyuka lettem. Volt három fiam, az egyik a férjem volt. Ki se látszottam a pelenkák közül, egyszer egy héten, ha hazajött a volt férjem, akkor hazajött, ha nem jött, nem jött. Nem volt egészséges az egyensúly. És abban, hogy annak a házasságnak vége lett, én ugyanolyan mértékben voltam hibás, mert nem adtam magamra. Nem volt igényem rá - ismerte el a FEM3 műsorában.

Most már örül neki, hogy így alakult, mert máskülönben nem találkozott volna jelenlegi férjével, Gulyás Budával, akivel 1981 óta vannak együtt, és aki mellett nagybetűs nőnek érzi magát.

Gyönyörű magyar sztárok 60 fölött

Számos olyan magyar sztárral büszkélkedhetünk, akik 60 fölött is megőrizték szépségüket. Nézd meg, kik ők!

Fotó: FEM3/Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal

Ezt is szeretjük