A zsűri is megdöbbent! Sírásba fulladt a Csillag születik előadójának fellépése
Gomes-Martins Klaudia nem tudta visszatartani könnyeit előadása végén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május 14-én az Eurovíziós Dalfesztivál miatt a megszokottnál korábban került sor a Csillag születik második középdöntőjére, ahol Mr. Joe múlt heti kiesése után ezúttal már csak heten tették próbára tehetségüket.

Az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorának egyik legdrámaibb produkcióját nem másnak, mint Gomes-Martins Klaudiának köszönhettük, aki szokásához híven most is egy történetet mesélt el táncával.

Mélyen átélte az előadást

Ezúttal egy olyan iskolás lány bőrébe bújt, akit rendszeresen bántalmaznak otthon - a koreográfia ennek megfelelően kifejezetten felkavaró volt, a sminkről és jelmezről nem is beszélve.

A 24 éves lány annyira beleélte magát szívhez szóló előadásába, hogy a végén elsírta magát, persze az is elképzelhető, hogy miközben táncolt, váratlanul a felszínre törtek saját emlékei.

A kiscsillag nemcsak a közönségre, hanem a szigorú zsűritagokra is nagy hatást gyakorolt, nem véletlen, hogy összesen 33 ponttal jutalmazták teljesítményét, amivel a harmadik helyet érdemelte ki.

Beszélt a mozdulataival

Hernádi Judit azzal kezdte az értékelést, hogy Gomes az ő bizalmát sosem veszítette el, ennek ellenére viszont nagyon figyeli őt, de most sem okozott csalódást, mert beszélt a mozdulataival.

- Szerintem kellően el voltunk szörnyedve attól, amit láttunk, de pozitívan voltunk elszörnyedve - mondta Fáy Miklós, aki érezte az élményanyagot is a tánc mögött, amit szerinte csak a legbátrabbak mernek színpadra vinni.

Szirtes Tamás is nagyon elégedett volt Gomes előadásával, mert még mindig tud meglepetést okozni, lévén nagyon gazdag az egyénisége, ám azt sem titkolta el, hogy túl soknak találta produkciójában az ismétlést.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Oroszlán Szonja is csatlakozott kollégájához: érzése szerint Gomesnek színeznie kellene még egy picit az előadását, de a történetet kiválónak tartja, illetve azt, hogy saját életének eseményeit is a színpadra viszi.

A Csillag születik felfedezettje az apró kritikai észrevételek ellenére természetesen továbbjutott a harmadik középdöntőbe, ellenben Timi Chennel, akinek előadása - Lady GaGa Born This Way című slágerét énekelte - a kiesést jelentette számára.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük