Friss hír: Gombos Edina titokban Amerikába költözött családjával
Gombos Edina és családja nem jönnek haza a floridai nyaralásból, Amerikában maradnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki úgy tudta, Gombos Edina négyfős családjával nyaralni utazott Floridába, ám a tévés a Best magazinnak elárulta, nem jönnek haza Amerikából.

Titokban felszámolták magyarországi életüket, a jövőjüket az Egyesült Államokban képzelik el.

Gombos Edina titokban Amerikába költözött

Csak Gombos Edina szülei tudtak arról, hogy a műsorvezető kubai származású férjével és két gyerekével nem csak nyaralni utazott Floridába Alberto szüleihez és rokonaihoz. Titokban már jó ideje szervezték, hogy az Egyesült Államokba költöznek.

Kislányuk, Miranda, aki októberben lesz hétéves, az iskolát már Floridában kezdi, a szülei egy olyan intézményt kerestek számára, ahol multikulturális környezetben tanulhat, és ahol a spanyol után angolul is megtanulhat.

"Az motivált leginkább minket, hogy a gyerekeink nyitott, kiegyensúlyozott, magabiztos felnőtté válhassanak. A férjemnek már tavaly állást kínált egy floridai informatikai cég, azóta francia nyelvből is levizsgázott, így kint most még nagyobb lehetőségek várnak rá" - nyilatkozta Gombos Edina a Bestnek.

A műsorvezető márciusban adott életet kisfiának, Matteónak, azóta szülési szabadságon van, amit most meghosszabbított, azt azonban nem tartja kizártnak, hogy ha a megkeresik egy jó műsorötlettel, annak forgatásaira hazautazik. A Gombos-könyvekkel kapcsolatos ügyeket viszont a tengerentúlról is tudja intézni. 

Gombos Edina és Alberto floridai letelepedését egy különleges amerikai törvény tette lehetővé, amely szerint a Fidel Castro diktatúrája alatt született kubaiakat mindenben támogatják Amerikában. Ők ennek köszönhetően a belépéskor két évre szóló letelepedési engedélyt kaptak. Egy év múlva megkaphatják a zöldkártyát, öt év múlva pedig akár az amerikai állampolgárságot is.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük