Gombos Edina lánya az anyja szépségét örökölte: Miranda már 15 éves

Gombos Edina lánya önálló, bájos tinédzser, akire nagyon büszke az édesanyja.

gombossedina

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gombos Edina és kubai származású férje, Alberto Costafreda 2004-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. 2015-ben úgy döntöttek, hogy búcsút intenek magyarországi életüknek, és Floridában próbálnak szerencsét. Öt évvel később megkapták az amerikai állampolgárságot is.

Nagyobbik gyermekük, Miranda 2008. október 22-én született, fiuk, Matteo 2015-ben látta meg a napvilágot. Az egykori műsorvezető YouTube-csatornája az Itt van Amerika! nevet kapta, ahol előszeretettel számol be amerikai életükről - egyik legutóbbi videójában a gyermekek évkezdési szokásairól.

Gombos Edina lánya és az iskola

Gombos Edina nagyon büszke a lányára, aki szorgalmas hozzáállásának és jó tanulmányi eredményeinek köszönhetően bekerült a Cambridge Nemzetközi Programba. Ennek célja, hogy a benne részt vevő ingyenes tanulási lehetőséget kaphat a legelismertebb egyetemeken.

Gombos Edina lánya, Miranda az édesanyja szépségét örökölte, de édesapja génjeiből is visszaköszönnek.
Gombos Edina lánya, Miranda az édesanyja szépségét örökölte, de édesapja génjeiből is visszaköszönnek.
Fotó: YouTube/Itt van Amerika!

- Mirivel mindig fél 8-ra kell menni, már jó korán ott kell lenni a suliban. Matinak pedig elég 8-ra megérkezni az első órájára. Miri két éve, a tanulmányi eredményei alapján bekerült a Cambridge Nemzetközi Programba is. Ez azt jelenti, hogy alapérettségi helyett negyedikre lesz pár szakmája, és ingyenes tanulási lehetőséget kaphat a világ több mint kétszáz egyetemén. Idén lehetőséget kapott, hogy színházi ­videós beszámolókat készítsen, illetve kritikákat írjon, amiből a tanév végére államilag elismert képzést kap, a gimi után pedig dolgozhat is a szakmában - mesélte Gombos Edina a YouTube-csatornáján.

A 15 éves tinédzser nagyon lelkesen tanul az iskolában, sok szabadon választható órát is felvett az órarendjébe, ezzel is fejlesztve magát és a tudását.

- Tervezem, hogy 16 évesen már legyen saját autóm, és tudjak vele menni az iskolába. Van pár választható órám is a kötelezők mellett, ilyen például a színház, a gitár, francia és spanyol is. A klubokból én újra a színházasban vagyok benne, és a könyvklubban is, mert az nagyon érdekel. Lehet még választani a sakkozóklubot is például, vagy a kötés-horgolást - mesélte a Mirinek becézett sztárcsemete.

Gombos Edina lánya még az amerikai híradóban is szerepelt az osztályával. Miranda láthatóan nagyon élvezi az oktatás szépségeit, és minden erejével azon van, hogy édesanyjának és magának is bizonyítson.

gombos-edina-kislanya
Fotó: YouTube/Itt van Amerika!

- A helyi híradóban mutatták évkezdéskor a mi első napunkat, a futballcsapatom például ma is játszik, és azt is beletették a híradóba. Sok sportolási lehetőség van, például atlétika, foci, baseball. Vannak állampolgársági órák is, ahol fegyvereket pörgetnek, illetve zászlókat. Nagyon izgalmas!

Farkasházi Réka kislányával a címlapon 

Farkasházi Rékát legkisebb gyermekével fotózták a magazinborítóra. Irtó édes anya-lánya fotó készült róluk

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: TV2

Ezt is szeretjük