Gombos Edina címlapon szerepel családjával: lánya, Miranda egyre szebb
Gombos Edina lánya már majdnem olyan magas, mint az édesanyja, de fia, Matteo is sokat nőtt.

gombos-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombos Edina kétgyermekes édesanyaként éli a mindennapokat Amerikában. Gyerekein láthatjuk, milyen gyorsan múlik az idő. Mintha csak tegnap lett volna, hogy bejelentette, megszületett a lánya, csak kettőt pislogtunk, és Miranda immár szép kamaszként pózol édesanyja oldalán a címlapon.

A 13 éves lány, ahogy nő, egyre szebb. Bár a kamaszkorba lépve, édesanyja beszámolója szerint, nehezebben kezelhető és kissé szétszórt lett, emellett végtelenül kreatív és vibráló személyiség.

Gombos Edina és lánya

A Meglepetés magazin címlapján láthatjuk az egykori tévést családja koszorújában. Az interjúban Gombos Edina elmesélte, milyenek a már iskolás csemetéi.

A gyerkőcök személyiségükben annyira különböznek, mint a nap és a hold. Míg Miranda extroveltált, addig Matteo félénk típus.

- A kisfiam jóval szelídebb, érzékenyebb, bújósabb és hihetetlenül szófogadó, szabálykövető. Egyedüliként kapta meg az egész évfolyamból a legpéldamutatóbb diáknak járó díjat - mesélte a büszke anyuka a lapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Van, amiben mégis hasonlítanak: mindketten kiváló tanulók. Matteo már ötévesen megismerkedett a betűkkel, hétesztendősen szépen olvas, és az összetett mondatokkal ismerkedik. 

- Sokszor mondjuk a gyerekeinknek, milyen szerencsések, hogy a főtárgyak mellett annyi érdekes, úgynevezett speciális órájuk van.

Mirandának a matek-, fizika- és biológiaórák mellett van képzőművészeti, polgári jogi alapismeretek órája, sőt a korának megfelelő pénzügyi jártasságot is megszerezheti az iskolában. Több nyelven beszél, öt évig spanyolul, most kínaiul tanul.

Stahl Judit lánya

Stahl Judit Hannát 2004-ben szilveszterkor, 36 évesen hozta a világra. Bár kislányként sokszor láthattuk az édesanyja mellett szorgoskodni a konyhában, az utóbbi években csak nagyon ritkán állt kamera elé.

Cover-fotó: FEM3

Ezt is szeretjük