A 2014-es Glamour-gála sztárjai
Fotókon az idei Glamour-gála legszebb ruhái.

Dia

 	Muri Enikő 	Az X-Faktorral ismerté vált énekesnő és musicalszínésznő Benes Anita Daalarna szalonjából választotta ezt a mélyen dekoltált, pink kreációt.

Muri Enikő

Az X-Faktorral ismerté vált énekesnő és musicalszínésznő Benes Anita Daalarna szalonjából választotta ezt a mélyen dekoltált, pink kreációt.

Dia

 	Zséda 	Az énekesnőnek nem csak a kövekkel díszített csipkeruhája volt figyelemfelkeltő darab, de a cipője és a táskája is.

Zséda

Az énekesnőnek nem csak a kövekkel díszített csipkeruhája volt figyelemfelkeltő darab, de a cipője és a táskája is.

Dia


            	Tóth Gabi
            	Az énekesnő Sármán Nóra egy földig érő, piros csipke kreációjában vett részt a gálán.

Tóth Gabi

Az énekesnő Sármán Nóra egy földig érő, piros csipke kreációjában vett részt a gálán.

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Tolvai Renáta 	A hasát megmutató énekesnő összeállítása kissé furcsa volt: a sportmelltartó, az uszályos, flitteres szoknya és a hosszított fazonú blézer meglepő egyveleg.

Tolvai Renáta

A hasát megmutató énekesnő összeállítása kissé furcsa volt: a sportmelltartó, az uszályos, flitteres szoknya és a hosszított fazonú blézer meglepő egyveleg.

Dia

 	Sarka Kata 	Hajdú Péter felesége a visszafogottan szexi megjelenés mellett döntött, amelyet Bélavári Zitának köszönhetett: fekete, áttetsző csipkés felsőt és fehér lapszoknyát, hozzá fekete tűsarkút vett fel.

Sarka Kata

Hajdú Péter felesége a visszafogottan szexi megjelenés mellett döntött, amelyet Bélavári Zitának köszönhetett: fekete, áttetsző csipkés felsőt és fehér lapszoknyát, hozzá fekete tűsarkút vett fel.

Dia

 	Palvin Barbara 	A világhírű magyar modellen idén nem villantott, de a fekete overálban és tűzpiros rúzzsal így is nagy feltűnést keltett.

Palvin Barbara

A világhírű magyar modellen idén nem villantott, de a fekete overálban és tűzpiros rúzzsal így is nagy feltűnést keltett.

Dia

	Iszak Eszter	A VIVA TV műsorvezetője az egyszerű, krémfehér Elysian estélyit arany kiegészítőkkel dobta fel.

Iszak Eszter

A VIVA TV műsorvezetője az egyszerű, krémfehér Elysian estélyit arany kiegészítőkkel dobta fel.

Dia

	Kiss Orsi	A Class FM műsorvezetője, Kiso egy pink Halázs Éva ruhában érkezett kollégái, Garami Gábor és Kovács Áron társaságában.

Kiss Orsi

A Class FM műsorvezetője, Kiso egy pink Halázs Éva ruhában érkezett kollégái, Garami Gábor és Kovács Áron társaságában.

Dia

	Osvárt Andrea	A legjobb színésznő díját elnyert sztár a USE unused egy extravagáns darabját választotta a gálára, azon a Gellért-hegyen található szabadságszobor képe is látható.

Osvárt Andrea

A legjobb színésznő díját elnyert sztár a USE unused egy extravagáns darabját választotta a gálára, azon a Gellért-hegyen található szabadságszobor képe is látható.

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Bordán Lili 	Az Amerikában élő színésznő egy egyenes vonalvezetésű, kék estélyiben mutatta meg karcsú alakját.

Bordán Lili

Az Amerikában élő színésznő egy egyenes vonalvezetésű, kék estélyiben mutatta meg karcsú alakját.

Dia

 	Dukai Regina 	A modell hófehérke ruhának nevezte a kreációt, amit a Glamor-gálán viselt, a meseszereplő öltözetének azonban túl dögös volt ez a darab.

Dukai Regina

A modell hófehérke ruhának nevezte a kreációt, amit a Glamor-gálán viselt, a meseszereplő öltözetének azonban túl dögös volt ez a darab.

Dia

 	Nagy Adri 	A Megasztárral ismertté vált énekesnőnek ez alá a ruha alá nem kellett melltartót vennie, a ruhadarab felsőrészének szabása a fehérneműt formázta.

Nagy Adri

A Megasztárral ismertté vált énekesnőnek ez alá a ruha alá nem kellett melltartót vennie, a ruhadarab felsőrészének szabása a fehérneműt formázta.

Dia

 	Hien 	A fiatal énekesnő Ruzsa Magdolna divattervező egy hófehér kreációját öltötte magára.

Hien

A fiatal énekesnő Ruzsa Magdolna divattervező egy hófehér kreációját öltötte magára.

Dia

	Kondás Kata	A modell kategória mindössze 19 éves győztese egy extravagáns, hófehér overált viselt. Mellette a szintén jelölt Szepesi Melinda áll.

Kondás Kata

A modell kategória mindössze 19 éves győztese egy extravagáns, hófehér overált viselt. Mellette a szintén jelölt Szepesi Melinda áll.

Dia

	Nagy Andy	A modell kategória 20 éves jelöltjének leheletkönnyű, halványlila ruhája nem sokat bízott a fantáziára.

Nagy Andy

A modell kategória 20 éves jelöltjének leheletkönnyű, halványlila ruhája nem sokat bízott a fantáziára.

Dia

	Gáll Franciska	A szintén jelölt modellt 2010-ben 17 évesen fedezték fel, azóta töretlen a karrierje. A Glamour-gálán egy vidám, tarka darabban partizott.

Gáll Franciska

A szintén jelölt modellt 2010-ben 17 évesen fedezték fel, azóta töretlen a karrierje. A Glamour-gálán egy vidám, tarka darabban partizott.

Ezt is szeretjük
Fotó: