A magyar műsorvezetőnő meztelenre vetkőzött! Az adás kedvéért ezt is bevállalta
Gévai Juli, a Kölyökidő egykori sztárja ezért volt bevállalós.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gévai Julit a Kölyökidő című gyerekműsorban ismerte meg az ország. Ma a tévé helyett a rádióban szerepel többet: 2009 óta a Class FM-nél dolgozik, 2015 szeptemberében saját rovata is indult a Morning Show című reggeli műsorban. A Juli élete rovat kedvéért vállalta be a meztelen jógát is, mesélte a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban.

Miután a jógaoktató jelezte, hogy a résztvevők vegyék le a ruhát, nemcsak a meztelensége miatt feszengett, hanem azért is, mert rajta kívül két férfi érkezett az órára.

- Koedukált volt a csoport, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ilyesmire férfiak is mennek. Azt gondoltam, ha lesz is egy pasi, én majd egy nő mellé állok, és a helyzet nem lesz ciki - mondta.

Végül mégsem érezte magát nagyon kellemetlenül, mert gyertyafényben jógáztak, és senki nem a másikat leste. Legalábbis egészen addig, amíg a férjének el nem mesélte az esetet - ő ugyanis kiakadt azon, hogy férfiak társaságában meztelenkedett. Bár a meztelen jógában semmi erotikus nem volt, otthon egy darabig fagyos volt a hangulat.

Fotó: FEM3/Micsoda nők! Várkonyi Andreával

Így néznek ki most a Kölyökidő tinilányai! Ennyit változtak 25 év alatt

A Kölyökidőben megismert lányokból vérbeli nők, anyák lettek. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük