Geszti Péter nem kellett a szexszimbólum modellnek: „Csak nagyon gazdag pasival járt”

Geszti Péter egy Instagram-videóban mesélt arról, miért nem lett köztük semmi a gyönyörű topmodellel.

Geszti Péter és Rábaközi Andrea
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Geszti Péternek bevallottan tetszett Rábaközi Andrea, a '80-as évek szexszimbólum modellje, azonban nem mert kezdeményezni nála. 

Geszti Péter és Rábaközi Andrea

A Rapülőkkel örökre beírta magát a magyar zenetörténetbe, egyik felejthetetlen alkotásuk az Áj lav jú című sláger, amihez elsőként forgattak videóklipet 1993-ban. Kapitány Iván javaslatára kerestek hozzá egy mutatós női arcot, aki nem más, mint Rábaközi Andrea lett. 

A klip hatalmas sikert aratott, az akkor már befutott topmodell mindenkit lenyűgözött természetes szépségével és dögös testével. Nemcsak a Rapülők rajongóit vette le a lábáról, de Geszti Péterben is elindult valami, azonban a rapper hiába kezdeményezett volna nála, végül nem merte meglépni. 

- Egy táncjelenet egy koncertről. Előttem Rábaközi Andrea, a világ legszebb nője volt akkoriban számunkra Hencidától-Boncidáig, vagyis ameddig mi akkor elláttunk. Az ember ránézett, és azt érezte, hogy minden nap egy divatbemutató, és hogy a világ az ő kifutója. Ebben az ikonikussá vált ruciban lépett fel a Rapülők búcsúkoncertjén, ez a kis koktélruha volt, ami hirtelen a keze ügyébe került azon a reggelen, amikor a Rapülők első videóklipjét forgattuk Kapitány Ivánnal - idézte a Blikk Geszti Pétert, aki egy Instagramon közzétett videóban idézte fel a közösen töltött időt a topmodellel.

Azt is elmondta, hogy amikor 2017-ben az Arénában koncertezett a Rapülőkkel, természetesen Rábaközi Andreát is meghívták, és egy különös beszélgetés zajlott le köztük. 

- Ekkor hirtelen belém vágott egy megkésett kérdés, ahogy ránéztem Andira, aki akkor is bomba formában volt. "Te Rába!" - kérdeztem tőle - "Miért is nem jártunk mi annak idején?" Mire rám nevetett, és kis pimasz grimaszt vágva csak annyit mondott: mert nem jöttem be neked b*zd meg! Nagyon kellett röhögnöm, amíg leértünk a lépcső aljára, végigfutott az agyamon, hogy azért ez nem teljesen így volt, mert meg-megtetszett nekem ő annak idején, csak vagy nagyon gazdag pasival járt, vagy nagyon széles vállúval. Így aztán jobbnak láttam anno nem kapni két nagy pofont, ezért meg sem próbáltam bizalmas viszonyt kezdeményezni vele - mesélte Geszti Péter.

Elképesztő, Geszti Péter mit vágott Gryllus Dorka fejéhez a házasságuk alatt: csak most árulták el

Geszti Péter Adom a napom című műsorában volt felesége, Gryllus Dorka vendégeskedett. Elhangzottak olyan dolgok, amik eddig soha.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük