Geszti Péter és ritkán látott felesége, Edit: 13 éve élnek boldog házasságban
Geszti Péter és Edit a magánéletben és a munkában is kiegészíti egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszti Péter és felesége 13 esztendeje házasok. Többször bebizonyították, hogy nemcsak a magánéletben, hanem az üzletben is jó párost alkotnak: közös film- és reklámcégükben a zenész felel a kreatív dolgokért, míg Edit az üzletvezető. Együtt olyan alkotásokat hoztak tető alá, mint a B.Ú.É.K., a Kölcsönlakás vagy a Szia, Életem!

A koronavírus-járvány azonban visszavetette őket a megszokott lendületből, meg kellett tanulniuk, hogyan lehet mindent hidegkúti otthonukból menedzselni, miközben két kiskamasz lányuk is online oktatásban részesült.

Geszti Péter és felesége 13 éve házasok

A 12 éves Sárinak és a tízesztendős Lenkének komoly napirendet kellett felállítani. Annak ellenére, hogy nem minden nap volt könnyű, a család hamar belerázódott az új helyzetbe, sőt kifejezetten jót tett nekik a bezártság.

- Családilag új szokásaink lettek: a csajok együtt sütnek-főznek, amiből én is kiveszem a részem, én lettem a kóstoló. Vagy amióta ismét beköszöntött a jó idő, kiköltözünk a kertbe, amikor tehetjük, reggelente együtt biciklizünk, elrollerezünk a pékségbe, feltankolunk, majd közösen megreggelizünk. Ez az időszak engem és Editet is rákényszerített arra, hogy visszavegyünk a tempóból, ami már igencsak ránk fért. Ugyanis nem minden az üzlet, tudni kell csak úgy lenni is - mesélte Geszti Péter a Best magazinnak 2021 áprilisában.

Bár kettejük között nincs gond a munkák felosztásával, annak nagyon örülnének, ha lányaik is kivennék a részüket például a házimunkából. 

- Ezzel még egyelőre hadilábon állunk, a kiskamaszkor éppen kezdődik náluk. Eléggé szelektív a hallásuk, amikor kérünk tőlük valamit. Mondjuk, hogy pakoljanak el maguk után, vagy hagyják abba a telefonjuk nyomogatását. Ez az a kor, amikor akaratosabbak, szemtelenebbek, mint azt tőlük megszoktuk, ettől függetlenül tök jó gyerekek - vette át a szót a sztáranyuka.

20 éve házas sztárok

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. Olyan hírességeket láthatsz párjukkal, mint Istenes László, Tilla vagy Szandi.

Ezt is szeretjük