Geszti Péter és 89 éves édesanyja: Márta néni 20 évig a rádiós sztár volt
Geszti Péter édesanyját az egész ország Márta néniként ismerte meg. Most 89 éves lett, fia a Facebookon köszöntötte fel.

geszti-peter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszti Péter nagyon hasonlít édesanyjára a motiváció és a munkabírás területén. Imre Márta 83 éves koráig dolgozott, fia cégében ügyvezetőként bizonyította rátermettségét.

A szókimondó asszonyt rádiósként ismerte meg az egész ország a Danubius, Sláger és a Neo FM reggeli műsoraiban. 

Geszti Péter édesanyjának születésnapja

Márta néni elmondása szerint a legszebb pillanatait a Sláger Rádiónak köszönheti, ahol Bochkor Gábor és Boros Lajos elismerését minden egyes nap élvezhette. 2022. november 6-án ünnepelte 89. születésnapját, ezen alkalomból fia közös képet osztott meg a Facebook-oldalán.

 „Mama 89 éves lett! Éljen, éljen, éljen! Együtt ünnepelt az egész család, mindenki a fedélzeten volt: összes unoka és dédunoka. Rég volt már ilyen mifelénk, így aztán olyan teljes lett az öröm, mintha csak egy bulvárlap kedvéért állt volna így össze a valóság, de ez most valóban így is volt. Hurráááá!” - írta Geszti Péter a fényképükhöz.

A fotón is látszódik, hogy az énekes nagyon büszke édesanyjára, akit az egész ország ismer és szeret. Geszti Péter a közösségi oldalán tavalyelőtt is felköszöntötte az édesanyját, akkor a kérésére fiatalkori fotókat is posztolt.

Szandi 72 éves édesanyja

Szandi és édesanyja, Anna biztosan sokszor hallották a mondást: "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!” Az énekesnő anya-lánya fotója alapján egyértelmű, kitől örökölte a bájos vonásokat és jó géneket: anyukája elképesztően fiatalos asszony.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük