Vége a bujkálásnak! Gesztesi Károly először vallott új szerelméről
Gesztesi Károly először mesélt új szerelméről, a nála húsz évvel fiatalabb Molnár Gyöngyiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gesztesi Károly és Liptai Claudia szakítása megdöbbentette az egész országot. Hazánk egyik legnépszerűbb sztárpárjának különválása és az azt követő drámai események a teljes nyilvánosság előtt zajlottak, ami minden bizonnyal mindkettejüket jócskán megviselte.

Az élet azonban nem állt meg, a TV2 csinos műsorvezetőnője és Shrek magyar hangja is újabb párkapcsolatba kezdett. A 47 éves magyar színészt először volt élettársával és fiai édesanyjával, Nikivel hozták hírbe, amire az adott alapot, hogy az asszony visszaköltözött hozzá.

Nem kezdték újra

Természetesen nem arról volt szó, hogy a pár megpróbálta volna felmelegíteni egykori kapcsolatát, ahogy Gesztesi be is vallotta a közvéleménynek, mégis sokan félreértették a dolgot. Ezek után egy másik nőről pletykáltak, akivel összemelegedett, ám abból a románcból végül nem lett semmi.

A népszerű színésznek azonban nem kellett sokáig várnia arra, hogy újra rátaláljon a szerelem, amiről néhány hete lebbentette fel a fátylat. Már nem titok, hogy Molnár Gyöngyi, a József Attila Színház társulatának tagja ejtette rabul a szívét, akit régóta ismert, de kapcsolatuk csak nemrég csapott át szerelembe.

Lenyűgözte vagánysága

Gesztesi Károly a Hot magazinnak beszélt először az új viszonyról. Elárulta, hogy Gyöngyit vagány nőnek gondolja, aki nemcsak külsejével, hanem személyiségével is elbűvölte, annak pedig kifejezetten örül, hogy gyönyörű kedvese energikussága szó szerint megfiatalítja őt is.

Természetesen sokaknak szemet szúrt a köztük lévő nagy korkülönbség, a színésznő és Gesztesi között ugyanis pontosan húsz év van. Ám láttunk már korban ennél egymástól sokkal távolabb lévő boldog párokat, éppen ezért Gesztesit sem tölti el aggodalommal az a tény, hogy ki mennyi idős.

Gesztesi Károly és Molnár Gyöngyi egy hónapig tudták eltitkolni románcukat, majd miután tényleg komolyra fordultak a dolgok, elhatározták: vége a bujkálásnak! Mégis sikerült a színésznek mindenkit összezavarnia, amikor a budapesti Nobu étterem megnyitójára Nikivel érkezett.

Gesztesi nem rejtette véka alá, hogy ez az egész csak azért történt így, mert egykori szerelme nagy rajongója Robert De Nirónak, akik tehát valami másra gyanakodtak, azoknak csalódniuk kellett. Gesztesi szíve ugyanis már egy ideje Gyöngyié.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük