Nem kertelt! Gesztesi Károly elárulta, ezért szakított fiatal barátnőjével
Gesztesi Károly a Frizbiben mesélt kapcsolatukról és szakításukról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este Gesztesi Károly is tiszteletét tette a Frizbiben, ahol Hajdú Péter faggatta őt az elmúlt hetek és hónapok eseményeiről, többek között arról is, hogy miért lett belőle újra egyedülálló férfi.

Mint ismeretes, a 47 éves színész tavaly melegedett össze kolléganőjével, Molnár Gyöngyivel, és habár a kívülállók számára úgy tűnhetett, hogy szépen alakul kapcsolatuk, a pár nemrég váratlanul mégis szakított.

Megbeszélték a dolgot

Ami a konkrétumokat illeti: Gesztesi elmondta, hogy közös megegyezés alapján történt dolog, megbeszélték, ahogyan ő fogalmaztott, és más sztárokkal ellentétben elválásuk okát sem rejtette véka alá, ami részben a nagy korkolünbség volt.

Vallomása szerint egy 50-hez közeledő férfinak nem szabad a másikat feltartóztatni, ha a hölgy két évtizeddel fiatalabb nála, és úgy érzi, nem lesz belőle semmi komolyabb - ezért döntött végül ő is úgy, hogy elbúcsúzik kedvesétől.

Shrek magyar hangja felidézte azt a pillanatot is, amikor megtört közöttük a jég: Molnár Gyöngyi már két éve a szeretőjét alakította egy darabban, amikor egy tájbuszban ültek, és a hirtelen fékezés miatt a fiatal színésznő előre esett.

Mindkettejüknek jól esett a baleset

Gesztesi nem titkolta el, hogy a véletlen baleset és annak következménye mindkettejüknek nagyon jólesett, sorsuk pedig onnantól kezdve meg volt pecsételve, nem sokkal később pedig össze is jöttek.

Hajdú Péter hangot adott véleményének, miszerint románcuknak kissé promószaga volt, ám ezt cáfolta Gesztesi, aki elmesélte, hogy a József Attila Színház egyik premierjén döntött úgy, hogy a fotósok előtt csókolja meg kedvesét.

Saját bevallása szerint újabban már nem izgatja, hogy mikor és kivel kapják lencsevégre, de Hajdúnak azt is elárulta, hogy egyik exnőjével sem kezdené újra, mivel túl sok idő telt már el azóta, hogy együtt volt velük.

Ami pedig a szakmát illeti, Gesztesi elmesélte, hogy két forgatókönyvet is kapott, illetve hívták színházba is, azonban még az is elképzelhető, hogy külföldön fog egy hotelben zongorázni és énekelni esténként.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük