"Szeretem Claudiát!" Gesztesi Károly feltárta legféltettebb érzéseit
Gesztesi Károly Hajdú Péternek mesélt Liptai Claudiához fűződő viszonyáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Többek között hamarosan megjelenő könyve miatt fogadta el Gesztesi Károly Hajdú Péter meghívását, akivel a Frizbi című műsorban beszélgetett.

A 48 éves színész nem titkolta el, hogy egy kommandós életéről ír regényt, amelynek egyik női főszereplőjét Lendvai Klaudiának hívják.

Feltárta érzéseit

Hajdú Péter természetesen rögtön rákérdezett, hogy a névválasztás véletlen volt-e, mire Gesztesi Károly mindenki meglepetésére feltárta legféltettebb érzéseit.

A négygyerekes sztárapuka azt nyilatkozta, hogy még mindig szereti Liptai Claudiát, és válásuk ellenére korántsem ért véget kapcsolatuk.

- Én szeretem Claudiát, szeretem, mert ő Panka anyukája, meg egyébként is szeretem - mesélte, majd azt is hozzátette, hogy még bármi megtörténhet.

- Most már más életet élünk, de semmi nincs kizárva. Csak a szikra kell - tette hozzá sejtelmesen.

Még bármi lehet?

Gesztesi Károly tíz évvel ezelőtt szeretett bele a vörös hajú műsorvezetőnőbe, akivel 2006-ban házasodott össze, kislányuk, Panka pedig még ugyanabban az évben látta meg a napvilágot.

Házasságuk azonban néhány éven belül megromlott, ezért 2009-ben úgy döntöttek, hogy elválnak, kapcsolatuk azonban gyermekük miatt azóta sem szakadt meg teljesen.

Shrek magyar hangja nem rejtette véka alá azt sem, hogy a közelmúltban rosszul lett az egyik edzőteremben, és az élménynek köszönhetően sok mindent átértékelt az életében.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Claudiával nagyon jól működik a kapcsolatunk, és a rosszullétem óta másképp látok dolgokat, másképp viszonyulok az emberekhez. Hozzá is - mondta a Borsnak Gesztesi Károly.

Ezt is szeretjük