Gesztesi Károly 3 gyereke a címlapon: Panka, Dávid és Márkó sosem volt látható így együtt
Gesztesi Károly mindent megtett gyermekei összetartásáért. Panka, Dávid és Márkó a halála után is jóban maradtak.

gesztesi-károly-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gesztesi Károly három gyermeke egy címlapfotón: Márkó, Panka és Dávid sosem szerepeltek még így együtt a nyilvánosság előtt. A ritka közös képen jól látszik, mennyit változott a három testvér.

2020. január 4-én az egész országot sokkolta a színész halála. 57 évesen ment el, öt gyermeket hagyott hátra. Négy fia és egy lánya született három kapcsolatából. Máténak, Márkónak, Dávidnak, Áronnak és Pankának mindig azt tanította, hogy jó testvérek legyenek.

Gesztesi Károly gyerekei a címlapon

A szoros kapcsolat köztük édesapjuk elhunyta után is megmaradt, sőt a tragédia még inkább összekovácsolta őket. Mivel a 16 éves Panka foglalkoztatott modell, többször láthatjuk egy-egy divatkampányban vagy a képernyőn, ám bátyjai csak ritkán mutatkoznak. Igazi kuriózumnak számít, hogy így együtt fotózták őket a Hot! magazin borítójára.

A közös kép elárulja, mindannyian rengeteget változtak. Panka nagyon szép tini, Márkó tiszta édesapja, Dávid pedig magas fiatalember lett. 

Arról, milyenek ma Gesztesi Károly gyermekei, a színművész közeli barátja mesélt a lapnak. Mattesz Csilla elárulta, szerinte az édesapa nagyon boldog lenne, hogy gyermekei ilyen szoros kapcsolatban maradtak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Karcsi mindig ügyelt arra, hogy kellő időt fordítson a gyerekekre. Mindegyikre volt külön is ideje, de szervezett közös programokat is. A lelkükre kötötte, hogy szeressék egymást, mindig vigyázzanak, figyeljenek egymásra, és tiszteljék a többiekhez tartozó feleket - mesélte az úszásoktatóként dolgozó nő.

Gesztesi Károly és Márkó 2018-ban a Mokkában.
Gesztesi Károly és Márkó 2018-ban a Mokkában.
Fotó: TV2/Mokka

A három középső fiú édesanyjukkal, Nikolett-tel Pomázra költözött. Márkó és Dávid mindketten örökölték édesapjuk kreatív jellemét.

- Márkó 22 éves, tehetséges fiú, kiderült, hogy ő is művészi vénával van megáldva, énekel, zenél, rappel, és közben építkezésen dolgozik. Az öccse, Dávid 21 éves, jelenleg vágóként dolgozik az egyik televíziós csatornánál.

Gesztesi Panka modellfotói

Gesztesi Panka nemcsak szép, hanem magas, karcsú, ideális modellalkat, így nem csoda, hogy a szépségipar is felfedezte magának. Több divattervező kreációjában is végigsétálhatott már a kifutón.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük